Galactic Civilization III Önümüzdeki Hafta Epic Store'da Bedava

Bu hafta Star Wars Battlefront II’yi almayı unutmayın

Epic Store, ücretsiz oyunlar kampanyasına bu hafta Star Wars Battlefront II ile devam ederken, önümüzdeki hafta bedava olacak oyun da Galactic Civilization III olarak açıklandı.

Bilim kurgu temalı 4X strateji serisi Galactic Civilization, uzun bir ara verdikten sonra 3. oyunuyla takipçilerinin karşısına çıkmıştı. Hakkındaki en büyük eleştiri, ek içerikler meselesiydi; oyunun ek paketlerinin tamamını almak isterseniz neredeyse 3-4 oyun parası vermeniz gerekiyor. Bunu bir kenara bıraktığımızda en azından bu tarz derin strateji oyunlarından hoşlananlar için bir alternatif sunmuş oldu.

Bu hafta verilen Star Wars Battlefront II de çıkışında yoğun eleştiri almıştı ve bunun temel sebebi de mikro ödemelerdi. Sonrasında bundan geri adım atıp ücretsiz içerikler sunarak oyunu toparlama yoluna gittiler. Epic Store, bilerek veya bilmeyerek, iki hafta üstüste parasallaştırma politikaları eleştirilmiş oyunları vermiş olacak yani :)

Battlefront II, 21 Ocak akşamına kadar, önümüzdeki haftanın oyunu Galactic Civilization III ise 21-28 Ocak tarihleri arasında ücretsiz olarak sunulacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum