Gambit Filminin Detayları Belli Oldu

Nihayet Gambit hakkında iyi şeyler duyduk

Channing Tatum'un Gambit'e hayat vereceği filmin prodüksiyon aşamasının yılan hikayesine döndüğünü biliyorsunuzdur. Bir ara filmin çekileceğinden bile şüpheliydik. 2014 yılında çıkması beklenirken 2017'nin sonlarına doğru film hakkında tatmin edici haber almak gerçekten enteresan.

Filmin 2018'e çıkış tarihi vermesi ilk sevindirici haberdi fakat devamı gelmedi. Splash Report adlı sitenin "özel" haberine göre filmin senaryosu bitti. Filmi Ocean's 11 filmine benzeten haber, Gambit'in hırsızlık günlerini anlatacak. Açıkçası süper güçleri olan bir hırsızı izlemek çok keyifli olabilir. Hele o hırsız etrafa patlayan iskambil kağıtları atıyorsa!

Bir diğer detay ise Rictor, Fifolet, Dani Moonstar, Multiple Man ve Marrow gibi 3. sınıf mutantların da filmde yer alacağı. Bir de mavi bir X-Men üyesinin filmde gözükeceği söyleniyor fakat kim bilmiyoruz. Mutantların çoğunun mavi olduğunu düşünürsek tahmin etmek oldukça güç. Büyük ihtimalle Beast, Mystique ya da Nightcrawler olacaktır. Belki de kendine 4. atlıyı arayan Apocalypse'i görürüz ne dersiniz? Çok düşük ihtimal tabii ki, fakat neden olmasın?

Filmin Splash Report'ta yayımlanan sinopsisi ise şu şekilde;

Remy Lebeau (Gambit) New-Orleans şehrinde bir mahkemede yüksek güvenlik önlemleri altında tutuklu olarak yer alıyor. 25 yıl öncesine gidiyoruz ve 8 yaşındaki Gambit'i iş üzerinde görüyoruz. Yeteneklerinden dolayı hırsızlar loncasına kabul edilen Gambit'in hırsızlar loncası içerisinde güce yükselişine ve Bella Donna Boudreaux ile tanışmasına tanık oluyoruz. Daha sonra 10 yıl geriye atlıyor film ve Gambit'i Paris'teki Louvre Müzesinden bir şeyler çalarken görüyoruz. Ve ona bu işi veren kişi de Mr. Sinister! Diğer hırsız loncalarının da işe karışması ile Gambit kendine mutantlardan oluşan bir ekip kuruyor ve büyük operasyona başlıyor!

Açıkçası beni heyecanlandırdı bu sinopsis. Siz ne düşünüyorsunuz? Gambit'i seyircilerle tanıştıracak film olduğu için Rogue ile olan maceralarını izleyemeyecek olmamız üzücü fakat herkes Gambit'in kim olduğunu bilmediği için böyle temiz bir giriş filmi yapmak mantıklı geliyor bana.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum