Game of Thrones: Beyond the Wall, Ay Sonunda Çıkacak

Mobilde strateji oynamak isteyenlere

HBO'nun hit dizisi Game of Thrones, şimdi de yeni bir mobil strateji oyunu olarak karşımıza çıkacak. Kaynak olarak romanları değil de diziyi göstermemin sebebi ise oyunun Behaviour Interactive, Gaea ve HBO işbirliğiyle hazırlanıyor olması ve oyundaki karakterlerin diziki oyuncuları temel alıyor olması. 26 Mart'ta iOS, 3 Nisan'da ise Android için yayınlanacak olan Beyond the Wall, kitap serisi ve dizideki olayların elli yıl öncesinde geçecek.

Oyunun geçtiği mekan ise Westeros topraklarını kuzeydeki tehditlerden koruyan Duvar. Zaten oyunun ismi de 'Duvar'ın Ötesinde' anlamına geliyor. Klasik mobil strateji mekaniklerini kullanacak olan oyunda Gece Nöbeti adamlarını kullanarak Westeros'u kuzeyden gelecek tehlikelere karşı savunacaksınız.

Oyun geçen sene yaz aylarında duyurulmuştu ama fragmanın dışında pek bir bilgiye değinilmemiş, oynanıştan da çok ufak bir kısım görmüştük. Beyond the Wall oynanış olarak Fire Emblem serisine benzeyecek.

Oyunda tanıdık simalara ek olarak sadece bu oyun için yaratılmış yeni karakterler de göreceğiz. "Oyunun geçtiği dönemde şu karakterin ne işi var" gibi sorulara da zamanda yolculuğumsu bir yanıt bulmuşlar geliştiricinin açıklamasına göre, bunun ne anlama geldiğini oyunda görürüz.

Oyun için şimdiden ön kayıt yapabilirsiniz. Oyunun Android sayfası şurada.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum