Game of Thrones'un 8. Sezon Bölümleri Film Kadar Uzun Olacak Gibi

Film formatında dizi keyfi

Artık Game of Thrones'un son iki sezonuna giriyor olduğumuzu sağır sultan bile duydu. 16 Temmuz'da başlayacak 7. sezonun ardından yalnızca bir sezon daha olacak ve dizi yayın hayatına veda edecek. Ama görünüşe göre bölüm sayısı azalsa da bizi yine önceki sezonlar kadar uzun bir final sezonu bekliyor olacak!

Dizinin 7. sezonu yedi bölümden oluşuyor, ancak bu sezonun final bölümünün 82 dakika süreceğini daha önce öğrenmiştik. Neredeyse iki bölüm bir arada yani. Dizinin ses tasarımcısı Patricia Fairfield ise geçen haftasonu düzenlenen Con of Thrones fuarında final sezonundaki bölümlerin birer film uzunluğunda olabileceği müjdesini verdi. Eğer bu gerçekleşirse Sherlock Holmes tadında Game of Thrones bölümleri izleyebileceğiz demektir ki bu da harika bir haber.

Efsane dizinin son sezonu yalnızca 6 bölümden oluşacak. Standartlara göre kabul edilen "film uzunluğu" ortalama olarak 90 ile 120 dakika arasında değişiyor. Bölümler 90 dakika olsa bile toplamda 9 saatlik bir Game of Thrones maratonu bizi bekliyor olacak demektir.

> Game of Thrones'ta Bugüne Kadar Gerçekleşen Tüm Ölümler Tek Bir Videoda Toplandı

Dizi 8 sezonda sonlanacak olsa da HBO yan diziler üzerinde çalıştığını açıklamıştı. Yani Game of Thrones daha uzun süre hayatımızdan çıkmayacak, rahat olabilirsiniz.

 
YORUMLAR
Parolamı Unuttum