Game of Thrones'un Öncesini Anlatan Dizinin Çekimlerine Bu Yaz Başlanıyor!

Game of Cribs

Game of Thrones'un sonuna yaklaşıyoruz. Nisan ayında yayınlanacak olan 8. Sezon'un ardından bildiğimiz Game of Thrones için son geliyor. Fakat HBO'nun Game of Thrones üzerinden para kazanma sevdasının sonu gelmiyor. Kanalın önde gelen isimlerinden Casey Bloys, yaptığı açıklamada Game of Thrones'un öncesini anlatacak olan serinin çekimlerine 2019'un ilk yarısında başlanacağını belirtti.

Jessica Jones dizisinde de yönetmenlik yapmış olan SJ Clarkson yeni Game of Thrones projesini yönetecek isim. Ayrıca dizinin oyuncu kadrosunda Naomi Watts da yer alacak. İşin en önemli kısmı ise, çekllimlerin sadece tek tek başlangıc bölümleri olarak yapılacak olması, eğer HBO çıkan işten memnun kalırsa devamını sipariş edecek. X-Men: First Class'ın yürütücüsü (showrunner) olan Jane Goldman da yine yeni Game of Thrones dizisinde yürütücü olarak çalışacak. Goldman diziyle ilgili konsepti serinin yazarı George R.R. Martin ile birlikte tasarlamış. Entertainment Weekly'den gelen haberlere göre şu an için sadece bir bölüm için sipariş verilmiş ve yazarlar senaryoyu yazmaya başlamış. Yeni dizinin Game of Thrones'un 9. sezonu bitmeden çıkmasının ihtimali yok. Yani 2020 veya 2021 yılına kadar çıkmasını beklemiyoruz. Fakat Game of Thrones'un final yapmasıyla birlikte ortaya çıkacak olan "hype"ı da düşünen HBO, o andan itibaren yeni dizi için tanıtımlara hız verecektir.

Game of Thrones'un yeni dizisiyle ilgili gelen resmi açıklama ise şöyle, "Game of Thrones'un anlattığı hikayelerin binlerce yıl öncesinde geçecek bir hikaye. Hikayeler dünyanın altın bir kahramanlar çağından en karanlık çağına geçişini anlatacak ve sadece bir şeyden emin olabilirsiniz, o da Westeros'un korkunç sırları ve ak gezenlerin gerçek orijin hikayesi. Güney'in gizemlerinden Starkların efsanesi bildiğimizi sandığımız şekilde hikayeler değil."

HBO kolay kolay Westeros'un yakasından düşeceğe benzemiyor, bu prequel serisinin ardından muhtemelen bir de 8. sezonun sonrasını anlatan dizi projesi için çalışmalara başlarlar. Zira ne yapsalar izleyecek/satın alacak pek çok hayranları var. Onlarda bu işi gittiği yere kadar götürmek isteyecektir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum