Advertisement

Game of Thrones Yan Dizilerinden Biri İptal Oldu, Diğeri İlk Sezon Onayını Aldı

House of the Dragon geliyor

Game of Thrones dizisi oldukça tartışmalı bir finalle sona erdi, ama tabii ki HBO'nun GoT ile ilgili planları sona ermedi. Game of Thrones evreninde geçen çok sayıda proje planlayan stüdyonun kafasındaki ilk proje başrolünde Naomi Watts'ın yer alacağı ve Jane Goldman tarafından yazılan bir öncü diziydi. Ancak görünüşe göre bu dizi kanaldan onay almayı başaramadı.

Deadline'ın haberine göre, dizinin aynı zamanda yürütücüsü de olacak olan Jane Goldman, oyuncu ve çekim ekibine mail atarak pilot bölümü çekilmiş olan dizinin iptal edildiğini açıkladı.

İkinci yan dizi projesi ise daha pilot bölümü bile çekilmeden ilk sezon onayını aldı.

House of the Dragon ismindeki bu yeni dizi Game of Thrones’taki olayların 300 yıl öncesinde geçecek ve Targaryen ailesine odaklanacak. Ryan J. Condal‘ın George R.R. Martin ile birlikte hazırladığı House of the Dragons’ın ilk sezonunda 10 bölüm seyredeceğiz. Game of Thrones’un en başarılı bölümleri arasında gösterilen Battle of the Bastards ve Hardhome gibi bölümleri yöneten Miguel Sapochnik ise Condal ile birlikte dizinin yürütücülüğünü üstlenecek. Dizinin temel olarak geçtiğimiz yıl yayınlanan Fire & Blood romanından uyarlanacağını söyleyebiliriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum