Game Pass Ağustos Oyunları Arasında Mafia: Definitive Edition Da Yer Alabilir

Bu iddia da tutacak mı bakalım

Game Pass Ağustos ayını hızlı geçirecekmiş gibi görünüyor. İlk önce GTA 5’in Game Pass’e döneceğiyle ilgili iddialar gündeme geldi. Şimdi de bunu Mafia: Defitive Edition ile ilgili iddia takip ediyor.

Daha önce de sızıntı bilgiler paylaşan ResetEra kullanıcısı NateTheHate, Mafia: Definitive Editon’ın Ağustos ayında Game Pass’e geleceğini ileri sürdü. Sonrasında da Game Pass ile ilgili sızıntılar paylaşan bir başka isim eXtas1s bu iddiayı destekledi, hatta Mafia: Definitive Edition’ın Game Pass’e geleceği tarihi de paylaştı. İddia doğru çıkarsa 13 Ağustos’ta Mafia: DE, Game Pass oyun kütüphanesine eklenecek.

eXtas1s, bunun yanında başka iddialar da paylaşıyor. Geçtiğimiz haftalarda dile getirdiği bir iddia vardı, Crash Bandicoot N Sane Trilogy’nin Game Pass’e geleceğini söylüyordu. Bu iddiasını şimdi bir tarihle destekliyor, 8 Ağustos’ta Game Pass kütüphanesine ekleneceğini belirtiyor. Ağustos ayı oyunlarından bir diğerinin de Wargroove 2 olacağını söylüyor eXtas1s.

İddialar doğru çıkarsa, Game Pass Ağustos ayında yine yüzleri güldürecek gibi görünüyor. Böyle olup olmayacağını çok yakında öğreneceğiz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum