GamePass PC Oyunları Arasına Alien: Isolation Da Katıldı

Nisan ayı oyunları bir sürprizle geldi

GamePass’in PC’ye gelişi pek çok oyun sever için güzel bir hamle olmuştu. Makul bir abonelik ücreti karşılığında (-ki bol bol kampanya da oluyor abonelik fiyatlarında) gayet iyi bir oyun kütüphanesinden istifade edebiliyoruz.

İşte bu oyun kütüphanesinde her ay bazı değişiklikler oluyor malumunuz. Bu ay için geleceği açıklanan oyunlar vardı ve dün akşam itibariyle Football Manager 2020, Stranger Things 3 ve Mistover’ın oyun kütüphanesine eklendiğini gördük. Ama yanlarında bir sürpriz de vardı; eklenen oyunlar arasında Alien: Isolation da yer alıyor.

Alien filmlerinin hayranlarını oyun cephesinde de güldüren bir yapım olmuştu Alien: Isolation. Metacritic'te PC versiyonu için paylaşılan 41 incelemenin ortalaması 81 puan, 1.853 oyuncu değerlendirmesinin ortalaması ise 8,5 puan, yani gayet iyi bir ortalama tutturmuş durumda.

Devamı gelir mi gelmez mi diye yıllar geçerken, Isolation’a dönmek için güzel bir bahane, halen oynamamış olanlar için de güzel bir hediye olduğunu söyleyebiliriz herhalde.

YORUMLAR
Srinelli
11 Nisan 2020 20:26

Her yönüyle gelmiş geçmiş en iyi oyun.

Parolamı Unuttum