Gamescom 2015'te Sony Konferansı Yok

Bu Yıl Almanya'da Değil Paris'teler

Sony, önümüzdeki Gamescom'da basın konferansı düzenlemeyeceğini açıkladı.

Gematsu'nun haberine göre Sony, 5-9 Ağustos'ta düzenlenecek Gamescom yerine 27 Ekim'deki Paris Games Week'te yer alacak. Sony'nin yaptığı açıklama şu şekilde:

"27 Ekim'de düzenlenecek olan Paris Games Week'te uluslararası bir basın konferansı vereceğimizi duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu yıl E3'ün bir hafta geç, Gamescom'un da daha erken düzenleniyor olmasından dolayı hem Playstation'ın hem de bütün sektörün yılın daha sonraki bir döneminde, oyun dünyası için en önemli dönemde gerçekleşecek büyük bir etkinlikten fayda sağlayacağına inanıyoruz. Planlarımız nedeniyle heyecanlıyız ve heyecan verici duyurular yapmak için sabırsızlanıyoruz. Tarih yaklaştıkça daha fazla bilgi paylaşacağız."

Yani kısacası E3 ve Gamescom birbirine çok yakın olduğu için daha fazla aralıklı iki konferans yapmayı seçmiş durumda Sony. Bu belki Gamescom'un çekiciliğinin azalmasına sebep olabilir ama birbiriyle aynı şeylerin yayınlandığı iki konferanstansa daha uzun aralıklı ve daha farklı şeylerin gösterinldiği iki konferans kulağa daha güzel geliyor sanki.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum