Gearbox, Borderlands 3'ten 1 Saatlik Oynanış Videosu Gösterdi

Gearbox sayesinde Borderlands 3'e doyduk

Gearbox dün gece yaptığı Borderlands 3 sunumu ile oyun içinden yaklaşık 1 saatlik bir oynanış videosu paylaştı. Randy Pitchford sahnede yine oldukça heyecanlıydı ama bu seferki yayın Borderlands 3 duyurusunun yapıldığı gün olduğu gibi teknik aksaklıklara kurban gitmedi :)

Dahası Eurogamer, PCGamer, GameSpot, Polygon, VG247, IGN gibi çeşitli yayın organları da Borderlands 3'ten kendi oynanış videolarını paylaştılar, yani ortada aslında saatler süren bir içerik mevcut.

Gearbox'ın yayınını kısaca özetlemek gerekrise Claptrap ve Lilith'in döndüğünü gördük ve oyunda ciddi anlamda ne kadar çok loot olduğuna da bizzat şahit olduk. Elbette işin bu kısmı şaşırtıcı değil çünkü Borderlands 3'te daha önce görülmemiş sayıda silahla (1 milyardan fazla) karşılaşacağız.

Borderlands 3'te NPC'leri diriltme yeteneğimiz olacak, yine ilginç biçimde NPC'ler de bizi diriltebiliyor, bunu da görmüş olduk. Oyunda co-op esnasında her oyuncuya ayrı loot düşeceğini daha önceden biliyorduk, bu sefer de gördük ki düşen loot nadirliği aynı ama levelleri karaktere göre değişiyor. Buna da 'loot instancing' ismi verilmiş. Son derece iyi düşünülmüş bir sistem bu. Ama "ben eski tarzı daha çok seviyordum" diyenler için de Classic mod mevcut, bu modda loot paylaşımı yok.

16. dakikada Shiv isminde bir mini boss görünüyor, daha sonraysa 34. dakikada Mouthpiece ismindeki ana bosslardan birini görüyoruz.

Borderlands 3'te ilk kez Pandora sisteminin dışına çıkabileceğiz. Oyunun ilerleyen kısımlarında üs olarak kullanacağımız Sanctuary III uzay gemisi sayesinde keşfettiğimiz gezegenleri ziyaret etme imkanımız olacak. Videoda da Promethea'ya yapılan yolculuğu görüyoruz zaten.

Bana soracak olursanız gösterilen şu kısımlar bile olağanüstü görünüyor. Gearbox'ın yayın boyunca adım adım ne yapmaya çalıştıklarını anlatması da ayrıca hoşuma gitti, bu sayede oyunun ardındaki vizyonu da daha net biçimde öğrenmiş olduk çünkü. Neyse lafı fazla uzatmayayım ve henüz izlemeyenleri Borderlands 3'ün oynanış videosuyla baş başa bırakayım:

Borderlands 3, 13 Eylül 2019'da PC (Epic Games Store), PS4 ve Xbox One için çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum