Gearbox'ın Patronundan Borderlands 4 Sinyalleri

Seriye taze kan yolda

Gearbox Software'in kurucu ortağı Randy Pitchford, IGN'ye verdiği röportajda isim vermeden Borderlands 4 sinyalleri verdi.

Pitchford'un Borderlands serisindeki favori oyununun hangisi olduğu yönündeki soruya verdiği cevaba bakar mısınız?

"Bakın, henüz hakkında hiçbir şey açıklamadık. Açıkçası bir şeyler üzerinde çalışıyoruz. Ve ne üzerinde çalıştığımızı ben biliyorum ve aman Tanrım, bu şimdiye kadar yaptığımız en mükemmel şey. Sabırsızlanıyorum ama henüz zamanı gelmedi. Zamanı gelmedi. Ama zamanı gelecek."

Reddit'ten yükselen bir hayran teorisine göre Borderlands 4, 19 Mart tarihinde duyurulacak. Bunun da çıkış noktası Twitter'daki Borderlands hesabının önceki oyunlara dair haftalık özetler geçmesi. BL 1'den bir hafta sonra BL2 özeti geldi. Eğer bu şekilde devam ederse Pre-Sequel, Tales from the Borderlands, Borderlands 3, New Tales ve sonra da Borderlands 4 duyureusu olur diye düşünüyorlar. Ancak ayın 20'sinde herhangi bir haftalık özet görmememiz bu teoriyi zayıflattı açıkçası.

9 Ağustos 2024'te de Borderlands filmi vizyona girecek bildiğiniz gibi. Filmde Cate Blanchett Lilith, Kevin Hart Roland, Jamie Lee Curtis Tannis ve Jack Black Claptrap rollerinde olacaklar.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum