Gears 5 İçin Altı Yeni Karakter Geldi

Ek paketler paylaşılmaya başlandı…

Gears 5, ek paket sezonunu açtı, hepimize hayırlı uğurlu olsun:) Yol haritasında belirtilen ilk eklenti Operation 1 ve Terminator: Dark Fate karakter paketi an itibariyle erişilebilir durumda.

Oyun için çıkartılacağı söylenen ek paketlerden ilki olan Operation 1 ile oyuna 4 yeni karakter ekleniyor. Terminator: Dark Fate Character Pack ile de 2 yeni karakter dahil oluyor listeye. Bu ek paket ile gelen karakterler COG Gear, DeeBee, Warden ve General RAAM. Bu karakterleri totem sistemi ile kazanabiliyor veya satın alabiliyorsunuz. Her bir karakteri elde etmek için 10 saatlik bir oyun süresine ihtiyaç duyulacağı tahmin ediliyor.


Bu karakterlerin farklı modlarda kullanılabilen özel yetenekleri bulunuyor. Bu karakterleri totem sistemi ile açmak için yerine getirmeniz gereken görevler var; mesela Warden karakteri için Horde veya Escape modunda 10 Warden öldürmek gibi. Dilerseniz tanıtım videosuna bir göz atabilir veya tanıtım sayfasına bakabilirsiniz:

Terminator: Dark Fate karakter paketiyle ise Grace ve Rev-9 Terminator modeli dahil oluyor karakter listesine. Daha önce de Sarah ve T-800 ayrı bir paket olarak sunulmuştu.

Gears 5, güncellemeler ve ek paketlerle yoluna devam ediyor. Peki sizler oynamaya devam ediyor musunuz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum