Geçmiş Olsun

-

Güncel: Bugün kısıtlı da olsa içeriklerimizi girmeye geri dönüyoruz. Ancak elbette olanları, sonrasında yaşananları ve sorumlularını kesinlikle unutmayacağız.

Eğer gün içinde VPN ihtiyacınız olursa TunnelBear ve Proton VPN Türkiye'den bağlanan kullanıcılar için hizmetlerini ücretsiz olarak sunuyor. Bilgisayarlarınızda veya telefonlarınızda kullanabilirsiniz.

- o -

8.2: Deprem sonrasında Türk geliştiricilerin hazırladığı faydalı projeleri paylaşmak istedik. Deprem İmece platformu Deprem.io ile bölgedeki halkımız gıda, ısınma veya yardım talebinde bulunabiliyor ve yardım listeleri de herkes tarafından görülebiliyor. Deprem Çağrı sitesi ise Twitter'da paylaşılan yardım ve enkaz çağrılarını derleyen ve toplu halde görülmesini ve daha çok kişiye ulaşmasını sağlamayı amaçlayan bir sayfa.

Sizin de önereceğiniz başka sayfalar varsa yorum olarak paylaşabilirsiniz.

Bunlar dışında büyük e-ticaret siteleri de Deprem Yardımlaşma Seferberliği sayfaları açtılar. Bu sayfalardan yaptığınız alışverişler doğrudan bölgeye gönderiliyor yardım olarak. Bunlar arasında Amazon'un sayfasında öncelik sıralamasını, ihtiyaç duyulan ve karşılanan adetleri de görebiliyorsunuz.

Amazon

HepsiBurada

Trendyol

N11

Migros

- o -

7.2: Deprem bölgesinden maalesef acı haberler almaya devam ediyoruz. Bazı okurlarımız uzaktan neler yapabileceklerine dair öneri istemişler, onlara özelden söylediğimizi bir kere de buradan paylaşalım. Yapacağınız yardımları yerine ulaştıracağından emin olduğunuz AHBAP gibi organizasyonlara bağış yapabilir, bölgenizdeki belediyelerin belirlediği yardım toplama alanlarına paylaşılan ihtiyaç malzemeleri doğrultusunda yardımlarda bulunabilirsiniz.

Hepimize büyük geçmiş olsun.

- o -

Bu sabah güne bir felaket haberiyle başladık malumunuz. Kahramanmaraş merkezli bu büyük deprem hepimizi derinden etkiledi. Ülkemiz yangın yerine dönmüşken bugün için önceden planladığımız ilk bakış ve incelemeler de dahil olmak üzere içerik girmek pek içimizden gelmiyor açıkçası. O yüzden bugünlük izninizi rica ediyoruz.

Ülkemize ve depremden kendisi veya yakınları etkilenen tüm okurlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz; umarız hepiniz iyisiniz ve sevdiklerinizle birlikte güvendesinizdir.

Çok geçmiş olsun.

YORUMLAR
Atlas Estrella
8 Şubat 2023 14:01

Korkunç bir haber. Yaşanan onca depremden sonra artık depreme hazırlıklı bir ülke olduğumuzu sanıyordum.

DrKllr
6 Şubat 2023 14:53

Allah daha beterini yaşatmasın. Hepimize geçmiş olsun. 

Parolamı Unuttum