Geliştiricisi Please Fix the Road'u Kendi Eliyle Torrent'e Koyacak

Altında bit yeniği falan da yok üstelik

Haziran ayı içerisinde Steam, GoG ve Itch.io üzerinden çıkış yapacak olan bulmaca oyunu Please Fix the Road, çıkışıyla aynı gün korsandaki yerini de alacak. "Lütfen Yolu Onarın" ismindeki bu oyunda amacınız yolları onarmak, böylece arabalar, trenler, hayvanlar vs ulaşmak istedikleri yere ulaşabilecekler. Şöyle kafa dinlendirici, eğlenceli bir bulmaca oyunu anlayacağınız.

Oyunun geliştiricisi Ariel Jurkowski, oyunun resmi 'korsan' versiyonunu da yayınlayıp torrent'te paylaşacağını ve bu versiyonun korsana özel özelliklere sahip olacağını açıkladı. Bunlar oyunu oynamanızı olumsuz etkileyecek şeyler de değil üstelik, Jurkowski'nin söylediğine göre bu versiyon Steam ve diğer yerlerde yayınlanan versiyonlarla içerik olarak aynı olacak.

Başlangıçta ekstradan korsan temalı bir şarkı, farklı bir giriş sekansı, dişli ikonu yerine korsan suratı ve ayarlar menüsünde oyunu satın alma seçeneği bulunacak bu versiyonda farklı olarak.

Oyun muhtemelen kısa süre içerisinde korsana düşecekti, ama geliştiricisi bunu kendi yaparak hem fazladan reklam yapmış oldu, hem de oyuncuların takdirini kazandı bence.

Zaten kendisi de tam olarak bunu söylüyor: "Oyun nasılsa korsana düşecekti ve bunun için kimseyi suçlamam, yapacak bir şey. Umarım ki en azından bazı kişiler jestimden hoşlanır ve belki de bundan PR puanı kazanırım"

Yalnız oyunun görselliği de, bulmaca yapısı da gayet hoş görünüyor. Haziran'da oyunu 'indirelim' bakalım nasıl bir şeymiş :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum