Gemma Chan ve Barry Keoghan The Eternals Kadrosuna Katılmaya Hazırlanıyorlar

Kadim güçler toplanıyor

Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü aşamasında karşımıza çıkacak olan The Eternals filminin resmi duyurusunu geçtiğimiz haftalarda yapılan San Diego Comic-Con sırasında öğrenmiştik. MCU'nun geçmişini konu alacak olan filmin kadrosunda yer alan en ilgi çekici isim şüphesiz Angeline Jolie idi. Bayan Jolie'nin rol arkadaşları da yavaş yavaş belli olmaya başlıyor. 

Variety ve Collider'ın haberlerine göre Gemma Chan ve Barry Keoghan The Eternals filmi için Marvel Stüdyoları ile görüşme halinde. İki oyuncunun canlandıracağı roller henüz açıklanmasa da MCU'nun elinde kullanabileceği çok sayıda Eternal ve Deviant olduğunu biliyoruz. 


Variety'nin haberine göre daha önce MCU içerisinde Captain Marvel filminde Minn-Erva rolünde izlediğimiz Gemma Chan tamamiyle yeni bir rol için Marvel ile anlaşmaya çok yakın. Gemma Chan'ı daha önce Crazy Rich Asians ve Mary Queen of Scots filmlerinde de izlemiştik. Collider'ın haberine göre ise Barry Keoghan ile Marvel Stüdyoları anlaşmaya vardı. Son olarak Chernobyl dizisinde de izlediğimiz Keoghan'ı daha önce Dunkirk, Black '47, American Animals ve The Killing of a Sacred Deer filmlerinde de görmüştük.

Chloe Zhao'nun yönetmenliğini yapacağı The Eternals filminde Angelina Jolie'nin yanı sıra Salma Hayek, Richard Madden, Kingo, Lia McHugh, Brian Tyree Henry, Dong-seok Ma ve Lauren Ridloff'un yer aldığını biliyoruz. Gemma Chan ve Barry Keoghan'ın da filme dahil olmasıyla birlikte en az on adet Eternal/Deviant'ın filmde yer alacağını söyleyebiliriz. The Eternals filmi 6 Kasım 2020'de vizyona girecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum