Geoff Keighley Summer Game Fest İçin Beklentileri Düşürmemizi Tavsiye Etti

Benim akıl hâlâ Sony E3 2016 sunumunda kaldı ya...

The Game Awards ve Summer Game Fest gösterilerinin sunucusu Geoff Keighley, The Game Awards'ın resmi Twitch hesabında açtığı yayında soru cevap etkinliği yaptı. Bu yayın sırasında Keighley, Summer Game Fest'ten neler beklememiz gerektiğine dair ufak detaylar verdi. "Kesinlikle yeni oyun duyurusu olacak fakat gösteri hâlihazırda mevcut oyunların yeni güncellemelerine odaklanıyor." dedi. Yani daha önceden duyurulmuş oyunların çıkış tarihleri, yeni fragmanları ve hatta belki de çevrim içi oynanan oyunların yeni sezonlarına dair videolar bile içerebilir.

Keighley, potansiyel "Bu ne biçim gösteriydi, çöp!" yorumlarından çekinmiş olacak ki gösteride neler olmayacağına dair de bilgi verdi. Örneğin Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, The Wolf Among Us 2 ve Judas Summer Game Fest'te gösterilmeyecek oyunlardan birkaçı. Ayrıca "2026-2027 yıllarında çıkış yapacak oyunların gösterisi değil." tabirini de kullandı.

Geoff Keighley'e göre The Game Awards, bu tip sürpriz duyuruların adresiyken Summer Game Fest daha varlıklarını bildiğimiz oyunlardan yeni haberler aldığımız bir gösteri. E madem öyle neden E3 öldürdün diye sormazlar mı adama? Belki de sormazlar... E3 kendi kendini yiyen yılan misali mi oldu... Ben bu soruları kendi içimde düşünürken siz de Summer Game Fest 2024'ü takvimlerinize kaydedin: 8 Haziran Cumartesi TSİ 00.00'da Twitch ve YouTube'da.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum