George R.R. Martin: ''Game of Thrones 13 Sezon Sürebilirdi''

E sürseydi?!

George R.R. Martin, Emmy ödüllerinde kırmızı halıda gerçekleştirdiği röportajda enteresan tespitlerde bulundu. Yazar "Game of Thrones neden bitiyor?" sorusuna oldukça ilginç bir cevap verdi:

"Bilmiyorum. 11, 12 ve 13. sezonlar gelebilirdi. Eğer romanlarımı okuduysanız, fazladan 4 sezon için yeterli içerik bulunduğunu görebilirdiniz ancak David ve Dan (dizinin yazar ve yapımcıları) 5 senedir diziyi 7. sezonda bitirmek istediklerini söylüyorlardı. 8. sezonu elde etmeyi başardık ama fazlası olmayacak. Bundan 5 yıl öncesinde ben '10 sezon' olsun diye diretirken onlar 7 sezonda ısrar ediyordu. Sanırım kazanan onlar oldu."

Westeros'a doyamayanlar için de 'müjdemi isterim' dercesine bir açıklama yapan R.R. Martin şunları söyledi:

"Şu an Westeros'un geçmişteki farklı periyotlarında geçen 5 farklı önbölüm üzerinde çalışıyoruz. Bu yapımların bazıları Game of Thrones'un 100 yıl öncesinde, bazıları ise 5.000 yıl öncesinde geçecek."

Dizinin sonlarına giderek yaklaştığımız şu vakitlerde R.R. Martin, yaptığı son açıklamalarla birlikte yüzümüzü biraz olsun güldürmeyi başardı. 70. Emmy ödüllerinin de yıldızı haline gelen Game of Thrones'un önbölümleriyle de milyonları ekran karşısına kilitleyeceğinden hiç şüphemiz yok.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum