George R.R. Martin'in Yeni Game of Thrones Dizisine İsim Önerisi

Fena öneri değil aslında

HBO'nun Game of Thrones'un ardından geçmişe dönen yeni dizilerle karşımıza çıkacağını biliyoruz. Hatta bu projelerden biri kanaldan ilk bölüm onayı almayı başardı. George R.R. Martin'in geliştireceği dizinin ismi ise belli değil fakat ünlü yazarın oldukça güzel bir önerisi var.

Kısaca özetlemek gerekirse Westeros tarihinde 10 bin sene kadar geriye gideceğiz. Paylaşılan özet kahrmanlar çağından karanlık saatlere geçişe şahit olacağımızı söylüyor. Bunun yanında ak gezenlerin gerçek orijin hikayesi de gözler önüne serilecek gibi duruyor. Efsanelere konu olan uzun kışta neler yaşandığını, Stark ve Lannister hanelerinin temellerinin atılışını ve doğru bildiğimiz yanlışları öğrenme fırsatımız olacak. Bu heyecan uyandıran projenin yaratıcılarından biri de Westeros dünyasını yaratan George R.R. Martin. Ünlü yazar HBO cephesinden gelen müjdeli haberin ardından kendi internet sitesinde bir açıklama yaptı. Daha projeye dair hiçbir şeyin kesinleşmediğini söylerken isim önerisini de okuyucularıyla paylaşmayı ihmal etmedi.

"İlk bölüm onayı daha yeni duyuruldu. Projenin daha çok başındayız. Yönetmen, oyuncular, mekanlar hatta dizinin ismi bile belli değil. Bana soracak olursanız dizinin adı The Long Night olsun isterdim ama bunu seçeceklerini sanmıyorum. HBO içinde Game of Thrones geçen bir isim olsun istiyor. Yakında o da belli olacaktır."

George R.R. Martin'in isim tercihi anlatılacak konuya falasıyla uyuyor. Ancak marka değeri açısından bir yerlere Game of Thrones adını sıkıştırmak daha akıllıca olacaktır. Siz ne diyorsunuz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum