George R.R. Martin'in Sandkings Hikayesi Netflix Filmi Oluyor

R.R. Martin'in ödüllü bilim kurgusu

Netflix'in özgün içerik kalitesi her geçen gün biraz daha artacak gibi gözüküyor. Sadece diziler değil iddialı filmler de yakın gelecekte Netflix kütüphanesine eklenecek. Bunlardan bir yenisi daha duyuruldu. George R.R. Martin'in 1979 yılında yayınlanan hikayesi Sandkings yakın gelecekte Netflix filmi olacak. 

Karayip Korsanları filmlerinden de tanıdığımız deneyimli yönetmen Gore Verbinski'nin yönetmen koltuğunda oturacağı filmin senaryosunu ise Utopia dizisinin yaratıcısı Dennis Kelly kaleme alacak. 1979 yılında Omni'de yayınlanan Sandkings hikayesi o dönem büyük bir sükse yaratmıştı. Hugo ve Nebula ödüllerini kazanan hikaye daha önce 1995 yılında da bir televizyon filmi olarak uyarlanmıştı.

1986 yılında Doug Moench tarafından DC Comics çatısı altında çizgi romana da çevrilen Sandkings, Simon Kress adındaki zengin bir iş adamının egzotik hayvanları toplamasıyla başlayan tuhaf bir evreni konu alıyor. Dört farklı koloninin içlerindeki savaşı konu alan bilim kurgu hikayesi aynı zamanda R.R. Martin'in Thousand Worlds adındaki kurgu evreninin de bir parçası. Sandkings filminin henüz resmi bir yayın tarihi yok. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum