Geralt, Yakında Monster Hunter World’ün PC Versiyonuna Da Geliyor

Canavar avlanacaksa, en iyi biz avlarız diyor Geralt :)

Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru Capcom ile CDPR bir crossover yapmak üzere iş birliğine gittikleri müjdesini vermişlerdi takipçilerine. Buna göre, Monster Hunter: World evrenini ziyaret edecekti meşhur Witcher'ımız Rivialı Geralt.

Nitekim, Şubat ayında PS4 ve Xbox One versiyonları için bahse konu etkinlik erişilebilir hale gelmiş ve Monster Hunter World'ün bu versiyonuna sahip olanlar Geralt ile yeni bir göreve yelken açmışlardı. Şimdi sıra PC versiyonunda, 9 Mayıs'ta başlayacak etkinlikle birlikte bu gruptaki oyuncular da bu deneyimi yaşayabilecekler.

Yeni görevin adı "Contract: Trouble in the Ancient Forest". Bu görevde The Witcher 3: Wild Hunt'tan aşina olduğumuz "Leshen" çıkıyor karşımıza. Oyuncular, görev esnasında yaptıkları tercihlere göre farklı sonlar ile karşılaşabiliyorlar. Görev tamamlandığında Witcher temalı Monster Hunter malzemeleri elde ediliyor.

Görevi yapabilmek için 16. seviyede olmak gerekiyor. Henüz bu seviyeye ulaşmamış oyuncuların da endişe etmesine gerek yok, zira başka özel etkinliklerden ayrıldığı bir nokta var bu etkinliğin; bu Witcher görevi sürekli bir görev, yani belirli bir süre sonunda erişimden kalkmayacak. Dolayısıyla dilediğiniz zaman alabileceksiniz bu görevi.

17 Mayıs'tan itibaren ise etkinliğin ikinci aşaması başlayacak. Multiplayer av etkinliği odaklı bu aşamada oldukça kuvvetli bir "Ancient Leshen" kesecek oyuncular. Bu görev için ise en az 50. seviyede olmak gerekiyor.

Daha detaylı bilgiler için ilgili Steam sayfasına göz atabilirsiniz. Demek ki neymiş, Mayıs ayında da canavar kesmeye devam ediyormuşuz :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum