''Gerçek Battlefront 2''ye Bir Güncelleme Daha Geldi

Biraz daha üstüne durulsa yeni Battlefront'u sollayabilir sanki? Yoksa ben mi fazla hayalciyim, geçmişte mi yaşıyorum?

2005 yılında çıkan ve Star Wars hayranları arasında sıklıkla "Gerçek Battlefront" diye anılan BF II'ye yeni bir güncelleme geldi. Güncellemenin kaynağı da lisans haklarına sahip olan Disney olunca resmi bir yama desek doğru olur sanırım. 

Steam'de paylaşılan güncelleme notlarında optimizasyon tabanlı performans geliştirici bazı düzenlemeler yapıldığı ve yine bazı minik hataların düzeltildiği belirtilmiş. Steam isimlerinin doğru gözükmemesi düzeltilmiş, lobinin daha duyarlı ve kullanılabilir olması sağlanmış, ping hesaplamaları ve birkaç minik iyileştirme yapılmış. Disney'nin elinin altında artık bir oyun stüdyosu bulunmuyor. Oyunu geliştiren Pandemic'se EA tarafından satın alındıktan bir müddet sonra kapatılmıştı. Geride bıraktığımız ekim ayında oyun yeniden Steam'de ve GoG'da satışa çıkmıştı. 

Yeni Battlefront II de eğlenceli, ancak yine de eskinin tadını veremiyor sevgili Oyungezerler. Bunda geçmişin aklımızda hep güzel bir şekilde yer etmesi de olabilir tabii. Neticede şu anki Battlefront II görsel ve ses tasarımı olarak tam bir şölen. Oynanış olarak da aslında ziyadesiyle keyifli, ancak içerik ve özellikle mikro-ödemeler derken oyuncuların nefretini kazandı bir kere. 

Oyungezer Online'da oyunu ben incelemiş ve 5.8 puan vermiştim. Zira benim oynadığım dönemde ağır bir "Pay2Win" durumu mevcuttu. Oyun çıkar çıkmaz mikro-ödemelere kapatıldı ve bazı iyileştirmeler yapıldı. Şu an çok daha oynanabilir bir halde ancak hala parasının hakkını verdiği düşünmüyorum sevgili Oyungezerler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum