Ghost of Tsushima: Legends 16 Ekim’de Geliyor

Tsushima’ya doyamayanlar için New Game+ ile birlikte

Ghost of Tsushima, bu senenin başarılı yapımlarından birisi. Genel itibariyle beğenilen bir oyun olmuş, oyun severlerin ilgisini çekmeyi başarmıştı. Sonrasında oyuna gelecek bir güncelleme ile NewGame+  ve co-op multiplayer modunun geleceği ve oyunun sunduğu tecrübenin genişletileceği müjdesi verilmişti.

PlayStation Blog’da Sucker Punch’tan Darren Bridges imzalı olarak paylaşılan yazıda Ghost of Tsushima: Legends’ın geliş tarihi de açıklanmış oldu. Bu duyuruya bir de fragman eşlik ediyor:

Legends; Ağustos ayında duyurulmuştu. Japon mitolojisinden esinlenerek hazırlanan bu çevrimiçi çoklu oyuncu modu, ana oyuna sahip oyun severlere ücretsiz olarak sunulacak. Bu modla, klasik samuray filmlerindeki samuraylar takımları gibi takılabileceğimiz bir deneyim sunmak hedeflenmiş.

Bu modda iki oyunculu hikaye görevleri ve dört oyunculu hayatta kalma (survival) görevleri yer alırken, çıkışını takip eden dönemlerde raid görevleri de eklenecek. Legends modunda 4 karakter sınıfı (Assassin, Hunter, Ronin, Samurai) yer alacak.

Oyunun bu güncellemesiyle birlikte farklı mekanlarda karşımıza çıkabilen bir karakter de ekleniyor oyuna: Gyozen the Storyteller. Kendisi bizlerle hikâye paylaşmak konusunda epey istekli bir karakter.

Oyunun 1.1 güncellemesini indirdikten sonra Legends modu PS Store’da aktif hale getirilebilecek. Güncellemeyle birlikte oyuna New Game+ ve bazı diğer özellikler de eklenmiş olacak. Güncelleme 16 Ekim tarihinden itibaren indirilebilir olacak.

YORUMLAR
cavegamer3530
6 Ekim 2020 16:01

Keşke solo oynanabilse coop oynamaktan nefret ediyorum

Parolamı Unuttum