Ghost of Tsushima: Legends'ta Mikro Ödeme Olmayacak

Tamamen ücretsiz bir co-op mod

Sucker Punch'ın Ghost of Tsushima için duyurduğu yeni co-op modu Ghost of Tsushima: Legends sayesinde oyuncular iki ile dört kişilik gruplar halinde işbirliğine dayalı biçimde oyunu oynayabilecekler. Takımdakı oyuncular Samurai, Hunter, Ronin ve Assassin karakterlerinden birini seçerek maceraya atılacaklar.

Legends çıktıktan sonra yayınlanacak bir güncellemeyle oyuna dört kişilik Raid içeriği de katılacak ve burada oyuncular gruplarıyla birlikte korkutucu bir düşmana karşı yeni bir diyara yollanacaklar. Ayrıca oyunda çok sayıda kişiselleştirme seçeneği de olacak. Elbette bu kişiselleştirme seçeneği açıklamasının ardından akla hemen mikro ödemeler geldi ama Sucker Punch IGN'ye yaptığı açıklamayla oyunda hiçbir mikro ödemenin olmayacağını söyledi.

Ghost of Tsushima: Legends'ın tüm içeriği oyunu normal yollarla oynayarak açılabilecek. PlayStation'ın gelirlerinin yaklaşık %40'ını DLC ve mikro ödemeler gibi ek içerikler yoluyla kazandığını düşünürsek, Sucker Punch'ın bu kararı oyuncular adına sevindirici bir gelişme.

Ghost of Tsushima: Legends, sonbaharda yayınlanacak.

YORUMLAR
cavegamer3530
20 Ağustos 2020 13:23

En nefret ettiğim şey başkalarıyla botalra karşı oynamak bari tek kişi girilseydi daha iyi olurdu

Parolamı Unuttum