Ghost of Tsushima – Şimdiye Kadar Gösterilen Tüm Videolar

3 yıllık bekleyişin sonuna geliyoruz

Ghost of Tsushima bekleyişimizin adım adım sonuna geliyoruz. Geçtiğimiz gün yayınlanan State of Play gösterimi ile birlikte biraz daha moda girmişken bugüne kadar yayınlanan tüm videoları tek başlıkta paylaşalım istedik:

PGW 2017 - Duyuru Videosu:

Ghost of Tsushima, Paris Games Week 2017’de bu video ile duyuruluyor ve gündemimize giriyordu:

PSX 2017 Paneli:

Playstation Experience 2017 programında, Ghost of Tsushima ile ilgili bir panel düzenlenmiş ve oyun hakkında geliştirici ekipten ilk detayları alma şansına erişmiştik:

E3 2018 - İlk Oynanış Videosu:

E3 2018, Sony’nin katıldığı son E3 idi ve orada Ghost of Tsushima’ya özel bir yer ayrılmıştı. İlk oynanış videosunu da o zaman izleyebilmiştik:

E3 2018 – Oyun Dünyası ve Hikâye Röportajı:

E3 2018’de yapımcı ekip ile oyun üzerine röportajlar da gerçekleştirilmişti. Bunlardan birisi oyunun dünyası ve hikayesi üzerineydi:

The Ghost:

Bu videoda kahramanımız Jin, nam-ı diğer ‘Hayalet’ bizleri epey gaza getirmekteydi. ‘Tel him I’m coming!’:

Hikâye Fragmanı:

Bu yıl gelen videolardan ilki oyunun hikayesine dairdi. Jin’in gençlik yıllarından başlayıp intikam peşinde koşan bir ‘hayalet’e dönüşme hikayesi özetlenmekteydi bu videoda:

State of Play:

Ve geldik son tanıtım videosuna. Ghost of Tsushima’ya özel olarak hazırlanan State of Play gösteriminde 18 dakika boyunca oyunun farklı yönlerine ilişkin detaylar paylaşılıyordu:

YORUMLAR
JomesRodrigues
28 Ocak 2021 13:37

With writing a literature review help service, any kind of academic writing feels easier. If I get an assignment I haven't done before, supplemented with several sheets of formatting requirements, I know that literaturereviewwritingservice.com service has my back. And regular discounts make our collaboration even better!

Parolamı Unuttum