Ghost of Tsushima’nın Etkileşimli Haritası, Tüm Detayları Gösteriyor

Her şeyi keşfetmek isteyenler için güzel bir çalışma

Ghost of Tsushima, PS4’e özel olarak çıkan son oyun. Bu özelliğinin hakkını veren oyun, hem incelemelerde hem oyuncu değerlendirmelerinde olumlu tepkiler aldı; bunun yanında, mevcut nesilde en hızlı satış yapan PlayStation oyunu olmayı da başardı.

> Ghost of Tsushima - İnceleme

Henüz oynamayanlar veya oyundaki her bir detayı keşfetmek niyetinde olanlar için güzel bir haber paylaşılmış durumda. Malum, Tsushima’da keşfedilmeyi bekleyen pek çok şey var; kimileri zırh setlerinin peşinden koşuyor, kimileri gizli bölgeleri açığa çıkarmaya çalışıyor. İşte şimdi tüm aradıklarınızı bulabileceğiniz bir harita mevcut. Bu harita sayesinde toplanabilir tüm nesnelerin yerini öğrenebiliyor, her bir görev hakkında bilgi edinebiliyoruz.

Haritaya, şu sayfadan erişebilirsiniz. Görmek istediğiniz (veya istemediğiniz) detayları seçebileceğiniz, görevleri tamamladıkça onların üzerini çizip diğerlerini takip edebileceğiniz, güzel bir filtreleme sistemi var; bu yönüyle de işimizi kolaylaştıran bir harita olmuş. Şimdi oyunu doya doya oynamak için önümüzde tek bir engel kaldı, elbette fiyatı :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum