Ghost Recon Breakpoint'in İlk Gösterimi Yapıldı

Ubisoft'un bu yıl çıkaracağı oyunlardan birini öğrenmiş olduk

Beklenen oldu, sızıntı doğru çıktı ve Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint ile tanıştık sevgili Oyungezerler. İlk gösterim, kısa bir Ghost Recon tarihçesi ile başladı ve sonrasında yeni oyunumuzun hikayesine geçiş yapıldı. 

Tahmin edildiği üzere işin merkezinde Skell Technology ve onların dünyaya armağan ettiği oyuncaklar var. Dronelardan, otonom silahlara her bir yanımız SkellTech ile sarılmış durumda. Otonom dronelardan birisinin bir siyasiye düzenlediği suikastın ardından film kopuyor, Dünya'ya barışı getirmeyi vadeden bu şirketin yeni düşmanımız olduğu sahnelere hızlı bir geçiş yapıyoruz. 'Cehenneme giden yol iyi niyet taşları ile döşelidir' özlü sözü eşliğinde müdahale ekibimizin Pasifik'te gizemli bir adaya doğru yol aldığını görüyoruz.

Çöllerden ormanlara, karlı zirvelerden yanardağ eteklerine çeşit çeşit ortamları ziyaret edeceğimiz bu ada, eski bir Ghost mensubu olan Cole D. Walker'ın başını çektiği The Wolves adlı örgütün kontrolünde. Oyunumuzun yaramaz çocukları bu ekip oluyor işte. Adaya müdahale için giden ekimibizin helikopterleri vuruluyor ve avcı iken av haline geliyoruz. Bundan sonrası alıştığımız tarz. Artık standart Ubisoft türü haline gelen açık dünya oyunumuzu tek kişi veya 4 kişiye kadar co-op oynayabileceğiz.

Yeni taktikler, çevreyle etkileşim, silahlar ve araçlar hakkında bir izlenim edinebileceğimiz oynanış videosu eşliğinde Breakpoint'in çıkış tarihini de öğrenmiş olduk. 4 Ekim 2019'da buluşuyoruz kendisiyle. Merakla bekliyoruz. Yakından takipteyiz.

YORUMLAR
cavegamer3530
13 Mayıs 2019 13:28

Çok iyi duruyor inşallah downgrade yapmazlar

fatih
10 Mayıs 2019 23:27

Ubi sanki istese canavar bi oyun yapabilirmiş de bi sebepten bilerek yapmıyormuş gibi geliyor bana :) biraz fırçalanınca bakıyorsun kademe kademe daha iyisini yapıyor.

ByGus
10 Mayıs 2019 12:24

Edit: Şimdi ilk oyunda güzel bir indirim yaparlar the divisiondaki gibi. Ben onu alır oynarım.Not: oh sonunda şu emaili onaylatabildik. Şükür

marrow
10 Mayıs 2019 11:54

Ubisoft un son çıkardığı oyunlar oldukça kaliteli. Ac origins, odessey, far cry, division 2, anno, trials. Bir tek crew 2 istisna, onun dışında adamlar son 2 3 senedir çok güzel aaa oyunlar çıkarıyorlar. Ön yargıları bırakın oyun taş gibi duruyor valla merakla bekliyorum.tabi ki ön sipariş falan edilmez :)

EnsArTRance
10 Mayıs 2019 11:50

Edit: 10 dk sonra yayınlanacak haberi görebiliyoruz İlgili İçerikler kısmında. :)"Ghost Recon: Breakpoint, Steam'e Gelmeyecek"

Decypher
EnsArTRance
10 Mayıs 2019 15:08

Güzel tespit, işte bu tür şeyler gözden rahatça kaçabiliyor. Henüz üzerinde çalışılan bir haber ileriki bir saatte yayına girecek olsa da İlgili İçerik kısmı acele davranabiliyor demek ki :)


fatihsar1
10 Mayıs 2019 10:45

Umarım ilk division e3 vakası gibi olmaz buda ne gösterdiler ne çıkardılar.Oynanış çok güzel duruyor,animasyonlar bandaj sarma vs,adamı kontrol etmek gerçekçi ve tok duruyor direk böyle gösterdikleri gibi çıkarsa güzel oyun olur ama ubisoft oyunlarına malesef ön sipariş veremez oldum division 1 den sonra

skyfall
10 Mayıs 2019 09:45

Ubisoft yine yarı script yarı sinematik bir oynanış videosu paylaşmış. Klasik ubisoft işte, bu videonun gazına gelip ön sipariş verilmez. Sonra buralarda “Ubisoft senin Allah belanı versin, ne biçim oyun lan bu” demeyin. Bu arada beta’ya ön sipariş vermeden de katılabiliyorsunuz.

yas197
10 Mayıs 2019 00:55

Ubisofta çok ön yargıyla yaklaşılıyor , ben katılmıyorum şahsen bu tür yorumlara. Mesela The division 2 ye sahibim , uzun zamandır bir oyundan bu kadar zevk almamıştım, gercekten kendini oynattırıyor, şehir ve mekan dizaydi müthiş zaten.Bu oyundada the division dan esintiler sezdim ben , hosuma gitmedi değil , umutluyum...

Ghost AssassiN
10 Mayıs 2019 00:41

Bu saatten sonra kâr eder mi bilmiyorum ama 'inşallah Wildlands gibi açık dünya olmaz'.Eğer bunu da açık dünya yaparlarsa benim için bir Ubisoft klasiği ölmüş olur.AC'nin evrilişini kısmen de olsa sevdim ama bu başka.İyi hikayeli çizgisel bir oyun olmaktan çıkıp, boş arazilerde birbirinin aynısı görevler yaptırıyordu.WD 1 gibi olsa amenna ama o bile değildi.Neyse ki Splinter Cell'in hâlâ ne olduğu belli olmayıp çıkmadığı için henüz bitmiş değil, gerçi bu iyi bir şey mi kötü bir şey bilemedim. :)

DanteXE
9 Mayıs 2019 23:09

Bayağı bayağı Wildlands devamı bu? Adamlar herhalde ''Dur ya bunda potansiyel var ama biz yapamadık, hadi hemencecik yapıp tekrar şansımızı deneyelim'' dedi. Ubisoft'un yeni mentalistesini de anlamış olduk. Adamlar oyun tutana kadar yapacak, tutunca ona yüklenecekler demek ki.

Mehmet
9 Mayıs 2019 23:03

Klasik ubisoft gameplay'i. izlerken coşarsın, ama aldığın zaman bu oyun böyle miydi dersin. watch dogs 1den beri yemiyoruz bunları Allahtan

ZaurieL
Mehmet
10 Mayıs 2019 00:39

Ubisoft uzun zamandır ne gösterdiyse onu sunuyor oyuncuya. Niye bu kadar ön yargılısınız her şeye anlayamıyorum.

cavegamer3530
ZaurieL
13 Mayıs 2019 13:29

inşallah gösterdikleri gibi çıkar da genelde downgrade yapıyorlar

Mehmet
ZaurieL
10 Mayıs 2019 19:52

hicbir zaman fragman veya gameplay'de gösterilen bize sunulmadıgı icin olabilir. ki bunu neredeyse tüm oyunlarını oynayan biri olarak söylüyorum


Parolamı Unuttum