Ghost Recon Wildlands'ten 21 Dakikalık Oynanış Videosu

Tek kurşun bizi öldürebilecek

 Tom Clancy's Ghost Recond Wildlands'ten 21 dakikalık yeni bir oynanış videosu çıktı.

Videoda oyunun yapımcılarından biri, yapay zekanın kontrol ettiği üç takım arkadaşıyla birlikte bir operasyonu oynuyor. Çatışma mekanikleri bildiğimiz gibi duruyor. Birinci tekiş kamerada Rainbow Six Siege tadını alırken üçüncü tekil kamerada ise The Division havası esiyor. Oyun içi arayüz ve menü de yer yer iki oyundan çağrışımlar yapıyor. 

Yapımcı, oyunun en zor seviyede oldukça acımasız olacağının ve taktiksel oynamanın kilit unsur olacağından da bahsetti. Oyunda en zor seviyede tek bir kurşunun bile karakterimizi öldürme ihtimali olacak. 

Ubisoft yeni bir oyundan ziyade elindekileri harmanlayıp Ghost Recon senaryosuna uyarlamış diyebiliriz. Bununla birlikte oyunun grafikleri doyurucu gözüküyor ancak inanılmaz ya da oyuncuları şaşırtacak seviyede bir yenilik ya da tazelik yok. Efektler ve seslendirmeler ise çok daha iyi olabilirmiş. Oyunun yakın zamanda çıkacağını düşünürsek bu videoda gördüklerimizi ve duyduklarımızı son ürün olarak görebiliriz.

Bolivya'da geçen oyunda Santa Blanca isimli bir uyuşturucu karteline karşı mücadele ediyoruz ve amacımız da operasyonlarla bu karteli çökertmek. 

Ghost Recon Wildlands 7 Mart 2017'de PC, PS4 ve Xbox One için çıkış yapacak.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum