Ghostbusters Fragmanını Bir De Böyle İzleyin

Amatörden profesyonele yönetmenlik dersi

Tamamı kadın ekip üyelerinden oluşan yeni Ghostbusters’ın ilk resmi fragmanı geçtiğimiz hafta görücüye çıktı bildiğiniz gibi. Ama maalesef çok büyük bir kısmımızı da hayal kırıklığına uğrattı. Hatta sevgili Sinan, Emre ve Enis bununla ilgili güzel tartışma videosu da hazırladı sizlere (Aklıma gelmişken onu da haberin sonuna ekleyeyim, keh-keh!)

Üstelik bu şekilde düşünen tek kişi biz değiliz. Hâlihazırda 20 milyona takın bir izlenme rakamına ulaşan fragmanın beğeni oylamalarında olumsuz oyların sayısı olumlulardan iki kat daha fazla.

Hâl böyle olunca son zamanlarda iyice moda olduğu üzere birilerinin sazı eline alıp fragmanı kendi görüşüne göre baştan tasarlaması kaçınılmazdı. Ben eski filmlerden parçalar alınıp yenisinin sesleriyle birleştirilmiş bir çalışma beklerken çok daha iyisi geldi: Bu fragman nasıl daha iyi hazırlanabilirdi? Bu fragman nasıl tüm Ghostbusters hayranlarını sinemaya doğru atağa kaldırabilirdi? Bir fragman nasıl heyecan verici olur? Amatör yönetmen Bevan B. Bell işte tam da bu soruların cevabını vermiş, hem de 55 saniyede.

İlk izlediğiniz fragman bu olsaydı filme ne tepki verirdiniz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum