Ghostbusters: The Video Game Remastered'dan İlk Fragman Geldi

Hani şu iyi olan Ghostbusters oyunu..

2009 yapımı Ghostbusters: The Video Game; PlayStation 4, Xbox One ve PC için Remastered versiyonuna kavuşmaya hazırlanıyor. Oyunun yapımını ise World War Z'den tanıdığımız Saber Interactive üstlenecek. Üstelik oyunun 2019 yılı bitmeden çıkış yapacağı da söyleniyor! 2019 yılı serinin hayranları için keyifli hale gelmeye devam ediyor.

Yayınlanan fragmanda oyunun yeni nesil grafiklere sahip olacağının altı çizilmiş. Bununla birlikte orijinal oyunda da seslendirme görevini üstlenen orijinal Ghostbusters ekibi, Remastered versiyonda da karakterlere seslerini verecek. Oyun içerisinde Hayalet Avcıları ekibine yeni katılan bir çaylağı kontrol edeceğiz.


Orijinal filmi yazan Dan Aykroyd ve Harold Ramis ikilisinin oyunun senaryosuna da katkıda bulunduğunu belirtelim. Bu sebeple oyunun içerisinde özlenen Hayalet Avcıları temasını yakalamak mümkün hale gelmişti. Serinin hayranları için nihai tercihlerden biri olacak oyun, Remastered versiyonu ile yeni nesilde de varlığını sürdürecek.

Henüz "Remastered" versiyonun hakkındaki detaylar da belli değil. Yani yeni bölümler, karakter tasarımları ya da ekipmanlar gibi detaylar gizemini koruyor. 

YORUMLAR
mit1980
30 Mayıs 2019 20:35

Harika bir oyundu. Aradan yıllar geçti, hâlâ kurup kurup oynarım. İlk iki filmin hayranlarının kaçırmaması gereken bir yapım. (Her haberin altında itinayla övme mission accomplished)

sSnake
mit1980
30 Mayıs 2019 23:10

Evet, nerede kalmıştık... Aynısından.


İlhanlı
30 Mayıs 2019 18:26

Güzel fragman. Edit: PC için de duyurulmuş :)

Parolamı Unuttum