Girls und Panzer, World of Tanks'a Destek Kuvvetlerle Dönüyor

Yeni tanklar, ikonik karakterler ve çeşitli özelleştirme ögeleri

World of Tanks oyuncuları keyiflenecek çünkü çok sevilen anime dizi Girls und Panzer World of Tanks'a dönüyor ve bu sefer oyuncuların tadını çıkarabilecekleri daha da çok içerik getiriyor. Tank komutanları 16 Mayıs ila 31 Mayıs arasında, üç ünlü mürettebatın uzmanlığından faydalanma fırsatına sahip olacak. Ōarai Kız Lisesi'nin efsanevi Ankou Ekibine sensha-dō sanatının saygın olduğu diğer okullardan iki ekip daha katılıyor: Kuromorimine Kız Lisesi ve Jatkosota Lisesi. Oyuncular, Pz.Kpfz. IV Ausf. H Ankou tankının yanı sıra Girls und Panzer evreninden esinlenmiş yeni Premium araçlar elde edebilecek: Tiger II Kuromorimine ve BT-42 Jatkosota HS.

Tiger II Kuromorimine, Kuromorimine Kız Lisesi'nin sensha-dō arsenalinde gururla yer alıyor. yıkıcı hasar verebilen korkutucu topu ve dayanıklı zırhı, Kuromorimine'nin mükemmel olduğu, isabetli saldırılar ve geçilmez savunmalara vurgu yapan Nishizumi tankçılık yaklaşımı için mükemmeldir. Tiger II, Kuromorimine'nin 63. Ulusal Liselerarası Sensha-dō Turnuvasındaki ilerleyişinin temelini oluşturuyordu. Erika Itsumi'nin komutasında, Kuromorimine'nin turnuva finallerinde Ōarai'ye yenilgisinde kahramanca rol aldı.

Küçük boyutları üç kadından oluşan bir mürettebatı barındırıyor: Jatkosota Lisesi'nin sensha-dō ekibinden Komutan Mika, Yükleyici Aki ve Sürücü Mikko. Säkkijärven Polkka'nın coşturucu kantele melodisi eşliğinde savaşırken en etkili formuna kavuşan BT-42, yüksek kalibreli obüsünün gerçekten parladığı yakın mesafe çatışmalarında mükemmeldir. BT-42'nin şanlı anı, Ōarai Muharebesi sırasında ortaya çktı. Burada, Christie süspansiyonu paletleri olmadan da hareket edebilmesini sağladı, böylece Yıldız Üniversite Ekibinin M26 Pershing takımını kahramanca alt etti.

Girls und Panzer karakterleri, orijinal ses sanatçılarının sağladığı özel seslendirmelerle coşkulu kişiliklerini savaş alanına getiriyor. Bu karakterler arasında Ōarai Kız Lisesi'nin tüm Ankou Ekibi (Miho Nishizumi, Saori Takebe, Hana Isuzu, Yukari Akiyama ve Mako Reizei), Kuromorimine Kız Lisesi'nden Erika Itsumi ve Jatkosota Lisesi Ekibi (Mika, Aki ve Mikko) var. Oyuncular favori sensha-dō ekip lideri ile saf tutabilir, görevleri tamamlayabilir ve tercih ettikleri karakteri araçlarına komuta etmek üzere alabilirler.

Tankçılar ayrıca geniş bir 2B özelleştirme ögesi setine erişim sağlayacak. Bunlar içinde Girls und Panzer evrenindeki okullar ve ekipleri temsil eden amblemler, yazılar ve çıkartmalar, özgün bir Ōarai ayarlanabilir stil, iki yeni Kuromorimine ve Jatkosota Lisesi 2B stili ve her okulun liderlerini içeren chibi stili ve model çıkartmaları koleksiyonu bulunuyor.

Tüm tankçılar ayrıca ödül olarak çeşitli GuP temalı ürünler alabilecekleri özel görevlere de katılabilir. Bu ürünler arasında Komutanlar Miho, Mika ve Erika gibi özellikle arzulananlar da var. Oyuncuların hangi Komutanı almak istiyorlarsa onun savaş görevi zincirini seçmeleri yeterli.

World of Tanks ve Girls und Panzer arasındaki bu aksiyon dolu iş birliğine katılma fırsatını kaçırmayın.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum