Glen Schofield, Eleştiriler Üzerine 'The Callisto Protocol'den Bir Şey Çıkarmadık' Dedi

Season Pass içeriği sonradan hazırlanacakmış

Dün The Callisto Protocul'ün season pass detayları açıklanmıştı ve oyunun DLC'lerinde yeni ölüm animasyonları olduğunu görmüştük. Yani The Callisto Protocol, yeni ölümleri parayla satacaktı.

Bu haber üzerine hem bazı web sayfalarında hem de sosyal medyada "ana oyundan bazı anmasyonları çıkarmışlar, bunları parayla satacaklar" muhabbeti dönmeye başlayınca Glen Schofield devreye girerek Twitter üzerinden bu iddiaların yersiz olduğunu açıkladı.

"Açıklığa kavuşturmak için söylüyorum, season pass için ana oyundan hiçbir kesintiye gitmedik" diyen Schofield, söz konusu season pass içeriği üzerinde henüz çalışmaya bile başlamadıklarını, tüm bunların yeni yılda yapacakları yeni içerikler olduğunu söyledi.

Hayranlarının daha fazla ölüm görmek istediğini, bu yüzden gelecek yıl önceliği buna vereceklerini söylüyor Schofield. Gerçekten de yayımlanan ilk fragmandan beri oyunun gore seviyesi hep ön plana çıkarıldı, birbirinden kanlı ölümler gördük. Daha fazla animasyon göz çıkarmaz... Ya da bol kanlı biçimde çıkarır mı? :)

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum