God of War Ragnarök, Steam'de İnceleme Bombardımanına Tutuldu

Sebep yine PSN hesabına bağlanma zorunluluğu

Sony için bu yılın en başarılı işlerinden birisi Helldivers 2 olmuştu. Fakat çok sevilmesine rağmen bir dönem Steam'de olumsuz inceleme bombardımanına tutuldu malum. Bunun sebebi de PSN hesabına bağlanma zorunluluğu getirilmesiydi. Gelen tepkiler üzerine Sony geri adım atmıştı. Şimdi de benzer bir durum God of War Ragnarök için yaşanıyor.

Haberi hazırladığım an itibariyle God of War Ragnarök Steam değerlendirmeleri 4.013 değerlendirme sonucunda %69 ile "Karışık" durumunda. Şikayetlerin büyük oranda PSN hesabına bağlanma zorunluluğu ile ilgili olduğu görülüyor.

Bazı kullanıcılar tek kişilik bir oyun için PSN hesabına bağlanma gerekliliğini sorguluyor. Bazı kullanıcılar PSN hesabı aktivasyonuyla ilgili sorun yaşıyor. Kimilerinden yüz tanıma için geçerli bir kimlik belgesi isteniyor. Şikayetler bu şekilde uzayıp gidiyor.

Bunlar haricinde de şikayetler var tabii. Özellikle güncelleme sonrasında oyunun çakılması gibi sorunlardan bahseden kullanıcılar bulunuyor.

Günün sonundaysa God of War Ragnarök PC versiyonunun performansı beklentilerin gerisinde kalıyor.

Sony, aynı hataları yapıp durmakta neden bu kadar ısrar ediyor, açıkçası anlayabilmiş değilim. Hele bir de Concord gibi büyük bir felaketin ardından böyle adımlar atılmasını anlamlandırmak güç.

Bakalım ilerleyen günlerde Helldivers 2 örneğinde olduğu gibi burada da geri adım atılacak mı.

YORUMLAR
Atlas Estrella
23 Eylül 2024 14:28

Sony iç güdüsel olarak herkesi PSN ailesine girmeye zorluyor. İsteksiz şeyden ancak bu kadar olur diyerekten oyuncular da tepkilerini gösteriyor doğal olarak.

Parolamı Unuttum