God of War: Ragnarök'ün Çıkış Tarihi Bugün Açıklanmayacak

Sony planladığı açıklamayı ertelemiş

Oyun dünyasında bir süredir 30 Haziran ismi konuşuluyordu. Sektörün 'içeriden bilgi veren' bazı isimleri Sony'nin 30 Haziran'da God of War: Ragnarök'ün çıkış tarihini duyuracağını iddia ediyordu. Cory Barlog'un da son günlerde tekrar aktif hale gelmesi ve imalarda bulunması bu söylentilere hız kazandırdı.

Ancak Sony bu plandan vazgeçmiş görünüyor. Bloomberg'den Jason Schreier'in de teyit ettiği üzere 30 Haziran yani bugün için planlanan çıkış tarihi duyurusu ertelenmiş durumda. Zaten Cory Barlog'un son birkaç tweeti de bu plandan vazgeçildiğini gösteriyor. Ama bu, oyunun ertelendiği anlamına da gelmiyor. God of War: Ragnarök çok büyük ihtimalle bu yılın Kasım ayında oyuncularla buluşacak.

Barlog sayısı artan soruların üzerine dün şu tweeti paylaşmıştı: "Pek sevgili herkes. Eğer bana kalsa tüm bilgileri öğrendiğim anda sizlerle paylaşırdım, ama bunun kararını verecek kişi ben değilim. O yüzden lütfen sabırlı olun. Size söz veriyorum, olabilecek en kısa sürede bu bilgiler sizinle de paylaşılacak. Biz oyunları sizin için yapıyoruz. Oyunları sizin sayenizde yapıyoruz"

Oyuncuların sabırsız olmasını tabii ki anlayabiliyoruz ama çıkış tarihi duyurusu gelmedi diye de Barlog'u sıkboğaz etmek hakikaten çok alakasız bir davranış.

God of War: Ragnarök'ün yönetmenlik koltuğunda Eric Williams bulunuyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum