God of War Ragnarök'ün PSN Baypas Modu Yapımcısı Tarafından Kaldırıldı

Sony'den çekinmiş

Bildiğiniz gibi God of War Ragnarök'ün PC versiyonunda PSN hesabı zorunluluğu çoğu oyuncunun olumsuz tepkisiyle karşılaşmış ve hatta bu tepkiler inceleme bombardımanına dönüşmüştü. Geçtiğimiz günlerde Nexus Mods'a bu zorunluluğu kaldıran bir mod yüklenmişti, ancak sonrasında bu modun Nexus Mods'tan kaldırıldığını gördük. İlk başta modun Nexus tarafından kaldırıldığı iddia edilmişti ama modu kaldıran yapımcısını ta kendisiymiş.

Nexus Mods bunu sosyal medya hesabı aracılığıyla duyurdu ve "God of War Ragnarök için popüler PSN-baypas modunun sahibi tarafından sitemizden kaldırıldığını fark ettik, sebebini sormak için kendisine ulaştık." dedi.

Modun yapımcısı iArtorias, modu kaldırmasının sebebinin "Sony ile sorun yaşamamak" olduğunu söylemiş.

iArtorias modun kısa süre içinde çok fazla dikkat çektiğini, bu yüzden bu modu Sony'den olası bir yasal tehdit almadan kaldırmanın daha iyi olacağına karar verdiğini söylemiş. Gerçekten de her yerde haber olan bu mod çok fazla sayıda da indirilmişti. iArtorias kendisini riske atmak istememiş.

Yalnız burada şöyle bir detay var. Nexus siteye yüklenen modları sunucularından silmiyor, sadece modun sayfasını kapatıyor. Dolayısıyla cachedview gibi siteleri kullanarak modu eski sayfasından indirmeniz hala mümkün.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum