God of War'un New Game Plus Modu Çıktı - Peki Ne Yenilikler Var?

Zırhlar, güçlendirmeler ve yeni Valkyrie saldırıları.

 Bu yıl oyuncularla buluşan ve hem satışlarda hem de incelemelerde Sony Santa Monica'nın yüzünü bir hayli güldüren God of War'un Newgame Plus modu (kaba tabirle Yeni Oyun +) dün itibariyle çıkışını yaptı.

NG+ modunda karşımıza çıkan ana yenilikleri sıralayan PlayStation Blog, özellikle yeni zırhlara ve güçlendirmelere dikkat çekiyor. Bunlara ek olarak oyunun en zorlu yan görevlerinden biri olan Valkyrie Boss Savaşları da güncellenmiş. Böylece Valkyrie'leri ezbere kesemeyeceğiz, zira yeni animasyonlar içeren yeni saldırılar yapıyorlar. Bir diğer dikkat çekici detay da zamanlamalı diyar yırtıkları olmuş efendim. Normalde bu başka diyarlara açılan zaman yırtıklarından bazen düşmanlar bazense güzel eşyalar çekebiliyorduk. Aslında bu konuda değişen bir şey yok, bu yırtıklardan hala düşman geliyor ancak artık düşmana denk gelirsek haritanın bu bölgesinden kaçamayacağız ve yaratıklarla savaşmak zorunda kalacağız.

Oyuna eklenen yeni zırhların bazıları da kahramanlarımıza minik özel güçler veriyor. Hem Kratos hem de Atreus için yeni zırh ve güçlendirme seçenekleri mevcut. Oyunun NG+ modunu oynamak için God of War'un ana hikayesini herhangi bir zorluk seviyesinde bitirmiş olmanız gerekiyor. Daha sonra ilk oynamanızda elde ettiğiniz her şeyi yeni oyuna taşıyarak macerayı baştan sonra tekrar yaşama şansına sahipsiniz.

God of War İnceleme

Oyunu, Türk Telekom faturanıza 12 ay taksit ile, Playstore'dan satın alabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum