God of War ve Twisted Metal'in Yaratıcısından Yeni Oyun: Autoduel

Autoduel ile gelecekte araba savaşları çok çetin geçecek.

David Jaffe: God of War ve Twisted Metal'in yaratıcısı. Sürpriz bir şekilde bağımsız Indie oyun yapımcısı Pixelbionic'e geçti ve firmanın yeni oyunu Autoduel için Kickstarter'da bağış toplamaya başladı.

Duyurusu yapılan yeni oyun araç savaşı üzerine kurulu olacak. Klasiklerden Interstate'76 ve Twisted Metal'in izlerini taşıyacağı söylenen oyun PC'de çevrimiçi oynanacak ve oyunculara azman motorlu araçlar ile takım halinde birbirleri ile kıyasıya mücadele etme fırsatı sunacak. Oyunda RYO izlerinin de bulunacağı söylenirken bu konu hakkında daha derinlemesine bir açıklama yapılmadı.

Autoduel yakın gelecekte yıkılmış bir dünyada insanların "Yaşamak için sür," mantığı güttüğü zor koşulları olan bir evrende geçecek. Oyuncular araçlarını yağmaladıkları materyaller ile geliştirebilecekler. Toplamda 20 adet araç bulunacak ve bu araçlar da; Ratters, Scavengers ve Techies olarak üçe ayrılacak.

Araç silahları ve zırhları gibi özellikler daha ileri düzeyde geliştirilebilirken arabalar oyuncuların zevkine göre boyanabilecek ve armalar takılabilecek.

Pixelbionic Autoduel'i severek yarattıklarını çünkü büyük firmaların bu tarz oyunları artık görmezden geldiklerini söyledi.

Pixelbionic'in bünyesinde tek ağır topun David Jaffe olmadığını da belirtmek gerekli. inXile Entertainment'tan Maxx Kaufman, Interstate'82 tasarımcısı Scot Kramaric, The Matrix: Path of Neo'nun kod yazarı Rafael Paiz kadroda bulunuyor.

Oyunu seven oyuncuların Autoduel'i istekleri doğrultusunda geliştirmelerine izin veren bir yapım süreci güdeceklerini belirten Pixelbionic çok yakında Kickstarter projesini başlatacak. Doğal olarak daha herhangi bir çıkış tarihi bulunmuyor ama kulağımız Pixelbionic'te. 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum