Godfall Bir İlke Daha İmza Attı: Yeni Neslin Üretilen İlk Kutulu Oyunu

Resmen ilklerin oyunu

Gearbox Publishing, geçtiğimiz senenin Aralık ayında Godfall'u duyurmuş ve çıkış platformlarının PC ve PlayStation 5 olacağının açıklanmasıyla birlikte PS5'in duyurulan ilk oyunu olma unvanını elde etmişti. Duyurunun üzerinden henüz bir sene bile geçmeden oyun piyasaya çıkmaya hazır hale geldi, açıklanan çıkış tarihi 12 Kasım 2020, yani PlayStation 5'in de piyasaya çıkacağı tarih.

Konsolun piyasaya çıkmasına bir aydan kısa bir süre kaldı ama hala daha başta UI'si olmak üzere hakkında bilmediğimiz şeyler var. Ancak buna rağmen önemli bir dönüm noktası da Gearbox'a kısmet oldu. Gearbox CEO'su Randy Pitchford PlayStation 5 için üretilmiş olan ilk kutulu oyunu, hatta söylediğine göre "ilk yeni nesil oyunu" elinde tutarak ve büyük bir heyecanla paylaştı :)

"Karşınızda ilk PlayStation 5 oyunu! Baskıdan daha yeni çıktı, bu, dünyada yeni nesil için üretilen ilk kutulu oyun. Counterplay Games'e ve Gearbox Publishing'e tebrikler" diyen Pitchford, durumdan bir hayli memnun görünüyor.

Oyunun bu Ascended Edition versiyonunda bonus dijital içerik ve ilk genişleme paketine erişim de bulunuyor.

YORUMLAR
allalla
15 Ekim 2020 13:01

Başka bir alanda da ilke imza atacak ama ne olduğunu söylemeyeceğim. Zira bakmasını bilen herkes görüyor bu oyunun sonunu.

hayırlı işler!

Decypher
allalla
15 Ekim 2020 16:42

Pitchford hep böyle :D


darkrockv7
allalla
15 Ekim 2020 14:09

Bir de çok büyük iş başarmışlar gibi tweet atmışlar şaka gibi.


Parolamı Unuttum