Godfall Çevrimdışı Oynanamayacak, Sürekli İnternet Bağlantısı İsteyecek

Canlı servis oyunu olmasa bile

Counterplay Games ve Gearbox işbirliğiyle geliştirilen, PlayStation 5'in duyurulan ilk oyunu olma özelliği de taşıyan Godfall ile ilgili can sıkıcı bir bilgi geldi. Oyun ister solo, ister co-op oynanabilecek ama nasıl oynamak isterseniz isteyin sürekli olarak internete bağlı olmak zorunda olacaksınız.

Bu bilgiyi oyunun resmi Twitter hesabı teyit etti, Godfall'un bir canlı servis oyunu olmayacağını ama oynamak için mutlaka internet bağlantısının şart olduğunu söylemişler.

Destiny veya Fortnite gibi oyunlarda bu durum mantıklı, çünkü onlar servis oyunu. Godfall ise onlardan daha farklı olmasına rağmen yine de böyle bir yola başvurmuşlar, bunun da sebebi bir eşya düştüğünde sistemin hile yapmamış olduğunuzu teyit etmek istemesi. Ancak eğer ben zaten içinde PvP olmayan bu oyunu (yani topladığım eşyanın başkalarına bir zararı yok), tek başıma oynayacaksam neden internet bağlantısına ihtiyaç duymalıyım ki?

Godfall, 12 Kasım'da PS5 ve PC için yayınlanacak. Oyun PC için Epic Games Store'a özel olacak.

YORUMLAR
gezginttt
5 Ekim 2020 14:47

diablo 3 te de aynısı olduğunda şaşırmıştık ama sonradan paralı eşya satın alma gibi sistemleri vardı.. burda da benzer şeyler hedefleniyordur ve/veya ilerde gelecek pvp leri etkilememi açısından önemli.

Parolamı Unuttum