GoG'dan Bir Oyun Alana Double Dragon Trilogy Bedava

Bana oradan bir çift ejderha lütfen

Hainsin Double Dragon! Zamanında atari salonlarında az jetonumu yemedin. Ama şimdi GoG sayesinde intikamımı alacak ve seni çok fena döv... yeneceğim!

Eğer 80'lerde (ve belki de 90'larda) doğduysanız Double Dragon ismini bilmemenize imkan yok. Ya siz de benim gibi ataricilerde bu oyunu oynamış, ya oynayan birilerini izlemiş ya da büyük reklamlarla vizyona giren ama tam bir fiyasko olan filmini duymuşsunuzdur. İşte GoG şimdi içimizdeki nostalji ateşini bir nebze körüklemek adına 3 Temmuz'a kadar yapacağınız tüm alışverişlerin yanında Double Dragon Trilogy'i ücretsiz veriyor.

Double Dragon Trilogy içinde serinin üç oyununu da (Double Dragon, Double Dragon 2: The Revenge ve Double Dragon 3: The Rosetta Stone) bulunduran şirin bir derleme. Öyle çok başarılı olduğunu söyleyemem ve şahsen seriyi MAME'de oynamayı tercih ederim ama sonuçta zevkler ve renkler diyoruz.

Oyunu hatırlamak için aşağıdaki Double Dragon fragmanını izleyebilirsiniz, ben de bu sırada size Steam yaz indirimi kapsamında oyunu Steam üzerinden de 2.75 liraya satın alabileceğinizi hatırlatmış olayım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum