GOG, Gwent'i İndirenlere Witcher'ın İlk Oyununu Hediye Ediyor

Witcher koleksiyonunuzu tamamlama zamanı

Witcher serisine geç başlayıp henüz koleksiyonunuzu tamamlamadıysanız, GOG'un sizler için bir sürprizi var. CD Projekt Red'in Witcher evrenine ilk kez giriş yaptığı oyun, bedava kart oyunu Gwent'i indirmeniz halinde sizin olacak.

2007 yılında PC için çıkış yaparak şimdilerde Witcher 3 olarak bildiğimiz kült oyunun temellerini atan "Witcher", sizi Geralt'ın ilk maceralarına doğru yolculuğa çıkaracak. Öte yandan seriye Witcher 3 ile başlayan oyuncuların hayalleri biraz kırılabilir, şimdiden uyarayım.

Buna rağmen Geralt'ın ilk macerasına adım atmak isteyenler ilk önce şu linke tıklayarak GOG'un websitesine giriş yapıyor. GOG hesabınız yoksa açtıktan sonra kütüphanenize Gwent'i eklemeniz yeterli. Seriye aşina olanların tanıdığı bu kart oyununun bedava olduğunu tekrar hatırlatalım.

Ardından Witcher'ın Enhanced Edition versiyonu ve Gwent Kart Kutusu hesabınıza tanımlanacak. Bu kutuyu da Gwent içerisinde açarak 5 yeni kart elde edebileceksiniz.

 

 

 

YORUMLAR
Anravs
16 Mayıs 2019 15:54

Gwent çok oynanmıyor herhalde, bunu daha önce de yapmışlardı çünkü.

osmanzi
16 Mayıs 2019 15:30

Hiç oynamamış arkadaşlar zamanının çoğu eksiğine hoşgörüyle yaklaşabileceğine inanıyorsa mutlaka denesin. Özellikle 2007 yılını hatırladığınızda böyle kuvvetli bir atmosfer sizi çok hızlı içine çekebiliyor. Dice Poker gibi leziz bir oyun da cabası. :)

Parolamı Unuttum