GoG'un Dev İndirimi Başladı - Bu Sefer Bir De Sürpriz Var

GoG bey, sürprizi açıklar mısınız?

GoG'da da resmen indirimsiz gün olmuyor; daha geçtiğimiz hafta çeşitli oyunlarda iyi indirimler vardı ama GoG bu seferki indirimleri Çok Önemli diye adlandırıyor. Niye Çok Önemli? Tam olarak emin değiliz ama GoG'un söylediğine göre siteyi Salı günü (yani bugün) içerisinde ziyaret eden herkesi bir de sürpriz bekliyormuş. Sürprizin ne olduğu da belli değil ama bana sanki siteyi ziyaret edenlerin kütüphanesine beklenmedik bir oyun eklenecekmiş gibi geliyor.

Peki bunun dışında kalan indirimler nasıl? Aslına bakarsanız son derece iyi. 25 Eylül'e kadar sürecek kampanyada neredeyse 200 tane oyun indirimde ve bazı indirimler %90'a kadar varabiliyor. Zaten GoG'un da tarihin en düşük fiyatları dediği bazı indirimler var ve aslında haksız da sayılmazlar. Örneğin Obduction'ın fiyatı 17.99$'a düşmüş, Steam'de ise şimdiye kadar indiği en düşük fiyat 20$. Tacoma 15.99$'a düşmüş, Steam'deki en düşük fiyatı ise 18$. Yani oyunlarımızı Steam üzerinden $ ile alıyor olsaydık GoG'un bu indirimleri arasında kaçırılmayacak fırsatlar yakalayabilirdik. Ama Steam'in bize düşük kur uygulaması GoG karşısında inanılmaz bir avantaja sahip olmasına neden oluyor ve GoG'un çoğu indirimi de bu yüzden bize hitap etmiyor ne yazık ki.

Eğer GoG da günün birinde bölgesel fiyatlandırma olayına girerse bizler için müthiş avantajlı bir durum olur, ama şimdilik bu tür indirimlere uzaktan bakarak iç çekmek zorunda kalıyoruz. Yine de GoG'dan satın alınan oyunların tamamen DRM'siz olduğunu da unutmamak lazım.

Sürprizi bir kez daha hatırlatmış olayım. GoG'un bu konudaki cümlesi tam olarak şu şekilde: "GoG.com'u bu Salı günü ziyaret edenler kesinlikle, yüzde yüz, kesinkes özel bir şeye sahip olacaklar. Bunun kulağa garip geldiğinin farkındayız, ama gelip görmeniz lazım". Bakalım neymiş bu sürpriz, akşam saatlerine doğru öğrenmiş oluruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum