GOG Yılbaşı Sürprizi Olarak SOMA’yı Veriyor [Güncellendi]

Yayınlar ne güzel planlanıyormuş öyle :)

Daha önce haberimizde aktardığımız üzere GOG, yılbaşı hediyesi olarak SOMA'yı paylaşıyor sevgili Oyungezerler. 2 gün süreyle (30 Aralık TSİ 14:00'a kadar) oyunu ücretsiz olarak temin edebilirsiniz. Eğer henüz satın almayanlar arasındaysanız, GOG anasayfasındaki banner üzerinden veya ilgili sayfadan oyunu hesabınıza ekleyebilirsiniz. 

Buna ek olarak GOG Connect ile de oyun kütüphanenize yeni oyunlar ekleyebilirsiniz. Divine Divinity, Two Worlds Epic Edition, Descent, Europa Universalis: Rome Gold gibi oyunlardan hesabınıza uygun olanları ücretsiz olarak temin edebiliyorsunuz. Bunun için de ilgili sayfaya göz atabilirsiniz.

-o-

BlackSilverUfa adlı yayıncının bir GOG temsilcisi ile yaptığı yazışmalarda GOG'un yılbaşı sürprizi olarak SOMA'yı paylaşacağına ilişkin bilgiler yer aldığı görülmüş.

Yazışmalar sonraki yayın ile ilgili planlamalar üzerine ve BlackSilverUfa'dan GOG'un ana sayfasında gezinip indirimlere göz atması isteniyor.

Yazışmaların bir bölümünde GOG temsilcisi, hazırladıkları "Yeni Yıl Sürprizi" ile ilgili bir bilgi paylaşıyor; 28 Aralık'tan itibaren SOMA'nın ücretsiz olarak verileceğini söylüyor.

SOMA, farklı dönemlerde çeşitli platformlarda ücretsiz olarak sunuldu. Son olarak, PS+ Aralık oyunları arasında yer aldığını görmüştük. GOG'dan da böyle bir hamle gelmesi şaşırtıcı değil.

Bu haberde ilgi çekici olabilecek esas nokta; bu gibi platformlar ile yayıncılar arasındaki ilişki olsa gerek. Ne dersiniz, bundan sonraki yayınlarda "Bu programda ürün yerleştirme bulunmaktadır" benzeri ifadeler görür müyüz :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum