GOG’dan The Witcher 3 Sürprizi

Diğer platformlarda satın almış olanlara, GOG’da bedava

Bildiğiniz gibi, GOG, The Witcher serisinin geliştiricisi olan CD Projekt’in dijital satış platformu. Başlangıçta eski oyunlar için başvurulan bir kaynak olarak popülerlik kazansa da (sonuçta ismi Good Old Games) sonrasında Steam’e önemli bir alternatif haline gelmeyi başardı. GOG Galaxy ile de olayı bir adım öteye taşıdılar.

GOG Galaxy; Steam, Epic Store, UPlay, PSN, Xbox gibi çeşitli platformlardaki oyunlarınızı bir arada görmenizi sağlayan bir uygulama olarak epey kullanışlı. Dijital olarak kaç oyununuz bulunduğunu, hangi platformlarda hangi oyunlara sahip olduğunuzu tek bir programla görebiliyorsunuz.

Şimdi bu platformun bir güzelliğine daha şahitlik ediyoruz. Eğer GOG Galaxy tarafından desteklenen platformlardan birinde (Steam, Epic, PSN veya Xbox) daha önce The Witcher 3’ü satın almışsanız, GOG versiyonunu da ücretsiz olarak alabiliyorsunuz. PC versiyonuna sahip olanlar için belki çok da fark etmeyebilir, ama daha önce konsolda satın alıp PC versiyonu bulunmayanlar, bedavaya bu versiyonuna da sahip olabilecekler. Tek istisna Switch versiyonu, çünkü GOG Galaxy ile entegrasyonu yok.

Bunun için yapmanız gereken GOG Galaxy uygulamasını indirmek, diğer platformlarınızı bu programla eşleştirmek ve sonrasında da Wticher 3'ün GOG versiyonunu kütüphanenize eklemek. Eğer oyunun standart versiyonuna sahipseniz standart, GOTY versiyonunu satın almışsanız GOTY versiyonu hediye olarak veriliyor. Güzel fırsat, sona ermeden değerlendirmekte fayda var.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum