GoldenEye Marka Tescilinin Yenilenmesi, Remaster İddialarını Kuvvetlendirdi

Resmi duyuru ne zaman gelecek bakalım

Geçtiğimiz ay sizlerle bir iddiayı paylaşmış, GoldenEye 007 HD Remaster ile ilgili bir duyurunun yakında gelebileceğini aktarmıştık. Henüz bu duyurudan ses seda yok, ama iddiayı destekleyen bir gelişme söz konusu.

James Bond markasıyla ilgili pek çok tescili elinde bulunduran Danjaq, LLC, 21 Mart’ta çeşitli kategorilerde bu tescillerin süresini uzatmış.  Marka tescilinde geçen ifadelerden birisi “indirilebilir elektronik oyun yazılımı” (downloadable electronic game software) şeklinde. Haliyle bu da akıllara hemen GoldenEye 007 HD Remaster iddiasını getiriyor.

2022 yılı James Bond markasının 60. yıldönümü, aynı zamanda orijinal GoldenEye 007 oyunun da 25. yıldönümü. Dolayısıyla, bir remaster için çok uygun bir yıl olduğunu söylemek mümkün.

Jeff Grubb, duyurunun birkaç hafta içinde geleceğini ileri sürmüştü, yani çok yakında böyle bir duyuru gelebilir. Fakat Rusya-Ukrayna Savaşı nedeniyle bir miktar ertelenmiş olması da mümkün. Sonuç olarak oyunda yoğun bir Sovyet teması söz konusu.

Her hâlükârda, bu konuyla iligli bir hareketlilik söz konusu diyebiliriz. Bakalım GoldenEye 007 HD Remaster ne zaman resmi olarak duyurulacak, takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum