Google Play De Abonelik Servisini Başlattı

Google Play Pass

Google da mobil abonelik servisi furyasından uzak kalmadı ve Google Play Pass'i tanıttı. Her ne kadar Apple'ın Apple Arcade abonelik servisinden sadece bir hafta sonra duyurulmuş olsa da, iki sistem birbirinden neredeyse tamamen farklı. Apple'ınki daha özel, isminden de anlaşıldığı üzere daha arcade tabanlı; Google'ın sunduğu abonelik servisi ise şimdilik mevcut içerikleri kapsıyor.

Google Play Pass sayesinde şimdilik 350'den fazla oyun ve uygulamayı ekstra bir ücret ödemeden, sadece aylık abonelik kapsamında oynayabilecek ve kullanabileceksiniz. Hiçbir uygulamanın içinde reklam bulunmayacak, hiçbiri oyun içi ödeme de sunmayacak. Sisteme her ay yeni oyun ve uygulamalar eklenecek.

Şu an için Amerika'da başlayan Google Play Pass uygulaması kısa süre sonra diğer pazarlara da açılacak. Aylık abonelik ücreti 4.99$ olrak belirlenmiş ama 10 Ekim'e kadar sürecek kampanyayla yıllık aboneliğin aylığı 1.99$'a geliyor. Diğer ülkelerdeki mağazalarda da sistem aktifleşince benzer bir kampanya olacaktır.

Eğer Android telefonunuz veya tabletinizde oyun oynamayı seven biriyseniz bu oldukça cazip bir teklif. Üstelik videoda da göreceğiniz üzere sisteme dahil olan oyunlar hiç de yabana atılacak tarzda basit oyunlar değil.

Eğer Google, Play Pass ile sunduğu kütüphaneyi iyi seçilmiş içeriklerle doldurursa son derece popüler olacağına eminim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum