Gotham Knights Sonunda Duyuruldu

Sıra yeni kahramanlarda

DC Fandome hızlı bir şekilde başladı ve beklenen duyuru da geldi. Yeni Batman oyunu denilip duruyordu, beklendiği gibi oldu. Ama tabii ufak bir detay var; Batman’in olmadığı bir dünyadayız (en azından ilk aşamada), Batman’in 4 takipçisini yöneteceğimiz bir oyun Gotham Knights:

Batgirl, Robin, Nightwing ve Red Hood’dan oluşan bir kahraman kadromuz bulunuyor. Tanıtım videosunda, Batman’in bir acil durum protokolünden bahsettiğini görüyoruz, buna göre mağarayı içindeki her şeyle birlikte yok etmiş ve şehri koruma görevi de artık yeni kahramanlarımıza düşüyor. Batman’in ölümü konusunda aceleci davranmayalım; zira kendisi New Game+ ile açılabilecek oynanabilir bir karakter olarak oyunda yerini almış.

Tanıtım videosunun ardından bir de oynanış videosu paylaşıldı:

Bütün oyun iki kişi co-op oynanabilecek. Oynanış videosunda da Batgirl ve Robin’in Dr. Freeze ile mücadelesini izliyoruz.

Gotham Knights, 2021 içerisinde çıkışını gerçekleştirecek. Paylaşılan videoların ardından oyuna gelen ilk tepkiler gayet olumlu görünüyor. Bakalım beklentileri karşılayabilecek mi. Merakla bekliyoruz, yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Kaan
23 Ağustos 2020 15:14

Oyun Singleplayer mi yoksa multiplayer mi tam anlayamadım. Gameplay videosu the division'ı andırdı. Düşmanların  kafasında level bulunması ve her ölen düşmandan loot düşmesi bana division'ı andırdı. Umarım gotham'da düşman dövüp grind yaptığımız bir oyun olmaz.

Parolamı Unuttum