Gotham Knights’ın Co-Op Desteği 4 Kişiye Çıkmış Gibi Görünüyor

Ekibin tamamını bir araya getirelim mi demişler acaba?

Gotham Knights, “2022'de Beklediklerimiz: Süper Kahraman Oyunları” listemizde de yerini almış, merakla beklediğimiz oyunlardan birisi. Listenin bir diğer üyesi Suicide Squad, önümüzdeki yıla ertelenince de doğal olarak bir adım öne çıkmış oldu, gözler bir kez daha üzerine çevrildi. Gözler üzerine çevrilince de yeni detaylar fark ediliyor demek ki :)

Reddit kullanıcılarından birisi, oyunun PS Store sayfasında bir detay fark etmiş; buna göre oyun 4 kişiye kadar co-op destekleyecek gibi görünüyor (PS Store Türkiye sayfasında da benzer bir bilgi yer alıyor). Gerçi tanıtım metninde halen “Patrol Gotham's five distinct boroughs in solo-play or with one other hero” (Türkçe sayfasında; "Gotham'ın beş ayrı ilçesinde tek kişi veya bir başka kahramanla oynayın") deniliyor, dolayısıyla bir şey söylemek için henüz erken.

Daha önce oyunun 2 kişi co-op oynanabileceği açıklanmıştı, bu da sonradan bir değişikliğe gidilmiş olabileceğini düşündürüyor. Oyundaki 4 kahramanımız Batgirl, Nightwing, Red Hood ve Robin'in aynı anda sahnede olacağı bir formüle geçiş yapılmış olabilir.

Resmi bir duyuru gelmedikçe bu konularda net bir şey söylemek pek mümkün olmuyor. Bir ihtimal Gotham Knights’ı da Summer Game Fest’te görebiliriz. Orada hem bu konu açıklığa kavuşabilir hem de çıkış tarihi netleşebilir. Bir süre daha sıkalım dişimizi, bakalım neler görecek, neler öğreneceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum