Gran Turismo 7’nin Yeni Güncellemesi Oyuna 3 Gizemli Araba Ekleyecek

Silüetlerden araba tanıma sanatı

Gran Turismo 7 için yayınlanacak olan yeni güncellemeyle birlikte oyuna üç yeni araba eklenecek. Oyunun yapımcısı Kazunori Yamauchi haftasonunda attığı tweette "gelecek hafta yeni güncelleme geliyor" diyerek bu haberi vermiş, beraberinde ise sadece silüetlerden oluşan bir görsel paylaşmıştı.

Elbette oyuncular boş durmadı, Gran Turismo haberlerine odaklanan GTPlanet sitesi bu üç arabadan ikisinin ne olduğunu bulmuş durumda.

Görsel şöyle:

Gran Turismo 7 yeni güncelleme

Buna göre görselin en üstünde gördüğümüz silüet Toyota GR010'a ait. Bu arabanın Gran Turismo 7'ye eklenmesi zaten beklenen bir şeydi çünkü Haziran'da düzenlenecek olan online 2022 Toyota Gazoo Racing GT Cup turnuvasında yer alacak arabalardan biri.

Görselde sağ altta bulunan araba GoPro Rampage 1970 Camaro imiş. Yamauchi bundan tam 8 sene önce, 2014 yılında verdiği bir röportajda bu arabanın günün birinde bir Gran Turismo oyununda olacağını söylemişti. Demek ki o gün yaklaştı.

GTPlanet sol altta bulunan araba konusunda tam emin konuşamamış ama bunun muhtemelen C3-nesli Corvette olduğunu tahmin ettiklerini söylüyor.

Güncellemenin kesin tarihi belli değil ama bu hafta içinde geleceğini söyleyebiliriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum