Advertisement

Gran Turismo Filminin Sürüş Hocası David Harbour Olacak

Gaz, fren, şanzıman halim duman

Sony'nin elinde bulundurduğu PlayStation oyunlarını film veya dizi olarak ekrana adapte etmesi epey merak uyandırıcı bir proje. Ancak daha projenin başları olmasına rağmen Sony cephesi iki araba oyunu Twisted Metal ve Gran Turismo'nun adaptasyonları için gazı kökledi. Hadi Twisted Metal tuhaf atmosferi ve barındırdığı karakterleriyle minimal bir hikaye yaratmaya müsait ancak Gran Turismo epey ilginç olacak. 

Daha önce Elysium filminden de tanıdığımız Neil Blomkamp'ın yönetmenliğini yapacağı filmin kadrosu da netleşiyor. İlk olarak The Hollywood Reporter'ın duyurduğu habere göre David Harbour'u Gran Turismo filminde başrollerden birisi olarak izleyeceğiz. Oyunun kendine ait bir hikayesi olmadığı için gerçek hayattan ilham alacak olan senaryoda ergen bir Gran Turismo oyuncusunun gerçek hayatta profesyonel bir yarışçıya dönüşmesine tanıklık edeceğiz.

David Harbour'un rolü ise bu genç yarış pilotu adayının öğretmeni şeklinde olacak. Senaryosunu Jason Hall ve Zach Baylin ikilisinin yazacağı filmde PlayStation Productions'ın yanı sıra oyun serisinin yaratıcısı Kazunori Yamauchi de yapımcı olarak görev alacak. 11 Ağustos 2023 vizyon tarihine sahip olan Gran Turismo'dan henüz resmi bir fragman ya da poster yayımlanmadı. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum