Sony'nin Yeni Hedefi Gravity Rush Filmi

Yer çekimsiz ortamda oyun adaptasyonları

PlayStation Productions'ın elindeki oyun markalarını ekrana adapte etme konusunda epey hızlı bir başlangıç yaptı. Bu gidişle yakın gelecekte Sony'den oyun haberinden daha fazla dizi/film haberi duyacağız. Daha önce irili ufaklı bolca oyunun uyarlanmaya başladığını öğrenmiştik bu kez biraz daha Asya'ya gidiyoruz. Deadline'ın haberine göre PlayStation Productions bu sefer de Gravity Rush'ı beyaz perdeye taşımaya hazırlanıyor.

Gravity Rush ilk olarak şu an kapalı olan Sony'nin Japonya Stüdyosu tarafından PlayStation Vita için 2012 yılında çıkış yapmıştı. Açık dünya tarzındaki oyunda Hekseville isimli uçan bir şehirde dünyayı değiştirebilen oyun mekanikleriyle birlikte bir serüvene çıkmıştık. Görünüşe göre Gravity Rush filmi için hazırlıklar hız kesmeden başlamış. Gelen raporlar filmin yönetmeninin Anna Mastro olacağını belirtiyor. Öte yandan senaryoyu adapte etme işi de senarist Emily Jerome tarafından yapılmaya başlamış bile.

PS Vita oyunun ardından 2015 yılında PS4 için yeniden düzenlenen Gravity Rush'a 2017 yılında bir de devam oyunu çıkmıştı. Geçtiğimiz dönemde oyunun yönetmeni Keiichro Toyoma seriye 3. oyunu yapmak istediğini söylemişti. Lakin Sony bu sefer bir oyundan ziyade sinema filmi olarak Gravity Rush'ı diriltmeyi düşünüyor. Film için henüz resmi bir vizyon tarihi açıklanmadı. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum